Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/4493
Title: | Концептуальні підходи до підготовки майбутніх педагогів щодо збереження здоров`я |
Other Titles: | CONCEPTUAL APPROACHES TO TRAINING THE FUTURE TEACHERS IN THE FIELD OF HEALTH CONSCIOUSNESS |
Authors: | Черевко, С. В. Черевко, А. Д. Cherevko, S. V. Cherevko, A. D. |
Keywords: | майбутні педагоги концептуальний підхід Всесвітня організація охорони здоров’я стандарти prospective teachers conceptual approach World Health Organisation standards |
Issue Date: | 19-Oct-2021 |
Citation: | Черевко С. Концептуальні підходи до підготовки майбутніх педагогів щодо здоров’яз береження / С. Черевко, А. Черевко // Ученые записки Крымского инженерно-педагогического университета. - 2014. - Вып. 48. - С. 25-28. |
Series/Report no.: | Вчені Записки Кримського інженерно-педагогічного університету. Педагогічні науки;2014 Випуск 48 |
Abstract: | У статті представлено концептуальні підходи до підготовки майбутніх педагогів щодо здоров’язбереження. Автори визначають важливість необхідності та доцільності адаптації та імплементації в навчальні програми навчальних закладів міжнародних стандартів мінімальної фізичної рухової активності, розробки мінімальних стандартів здорового харчування як уніфікованих інструментів здоров’язбереження та їх пілотування. Акцентується на необхідності та доцільності адаптації та імплементації в навчальні програми навчальних закладів міжнародних стандартів мінімальної фізичної рухової активності, розробки мінімальних стандартів здорового харчування як уніфікованих інструментів здоров’язбереження та їх пілотування. |
URI: | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4493 |
Appears in Collections: | Кафедра фізичного виховання та спеціальної підготовки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
uz-48-vol-01.pdf | електронне видання | 423,8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.