Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4371
Назва: Екологічний чинник у формуванні конкурентоспроможності
Інші назви: Environmental factor in the formation of competitiveness
Автори: Новак, У.П.
Говда, Г.А.
Березовська, Н.І.
Novak, U.
Hovda, H.
Berezovs’ka, N.
Ключові слова: конкурентоспроможність
суб’єкти господарювання
екологічний чинник
навколишнє природне середовище
сталий розвиток
competitiveness
economic entities
environmental factor
environment
sustainable development
Дата публікації: 17-сер-2021
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Новак У.П. Екологічний чинник у формуванні конкурентоспроможності / У. П. Новак, Г. А. Говда , Н. І. Березовська // Науковий погляд: економіка та управління - 2021. - № 2 (72). – С. 60 - 65
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;2021. - № 2 (72)
Короткий огляд (реферат): Розкрито роль екологічного чинника у формуванні конкурентоспроможності українських підприємств. Наведено статистичні дані стосовно світового ринку екопродукції, а також готовності українських споживачів купувати екопродукцію. Проаналізовано впровадження нових маловідходних і ресурсозберігаючих технологічних процесів на українських промислових підприємствах упродовж останніх років, а також основні джерела фінансування природоохоронних витрат. Наведено стратегічні цілі державної екологічної політики, які зазначені в Основних засадах (стратегії) державної екологічної політики України на період до 2030 р., реалізація котрих допоможе досягти сталого розвитку. Наведено стратегічні завдання підвищення конкурентоспроможності, вирішення яких сприятиме підвищенню якості та конкурентоспроможності продукції та її просуванню на зовнішні ринки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4371
ISSN: 2706-9079(Online)
2521-666X (Print)
Розташовується у зібраннях:2021/2(72)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11 Новак У.П.pdfелектронне видання433,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.