Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/4305
Название: Особливості діяльності сфери гостинності в умовах пандемії
Другие названия: Features of hospitality activity in the conditions of a pandemic
Авторы: Табенська, О. І.
Tabenska, O.
Ключевые слова: готелі
ресторани
туристична сфера
пандемія COVID-19
hotels
tourism industry
hospitality industry
hotel industry
COVID-19 pandemic
Дата публикации: 17-мая-2021
Издательство: Університет митної справи та фінансів
Библиографическое описание: Табенська О. І. Особливості діяльності сфери гостинності в умовах пандемії / Табенська О. І. // Науковий погляд: економіка та управління. – 2021. - №1 (71). – С. 40 - 45
Серия/номер: Науковий погляд: економіка та управління;2021. - №1 (71)
Аннотация: У статті досліджено тенденції розвитку індустрії гостинності в Німеччині, заклади розміщення і харчування міста Котбус. Розглянуто заходи безпеки, які створені в готелі Lindner Congress Hotel Cottbus у зв’язку з пандемією COVID-19. У статті розглянуто діяльність закладів розміщення міста Вінниці, а також особливості розвитку сфери гостинності в умовах карантину. Досліджено стратегії розвитку туризму у Вінницькій області. Зазначено, що в об’єднанні зусиль влади, громадськості, бізнесу Вінниччина має можливість збільшити попит на туристичні продукти. Проаналізовано пропозиції рестораторів, франчайзерів України щодо зміни законодавства України, яке стосується діяльності підприємств в умовах пандемії COVID-19. Досліджено систему франчайзингу, що володіє переліком переваг для підприємців
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4305
ISSN: 2521-666X
2706-9079
Располагается в коллекциях:2021/1(71)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
9 Табенська О.І..pdfелектронне видання457,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.