Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4305
Назва: Особливості діяльності сфери гостинності в умовах пандемії
Інші назви: Features of hospitality activity in the conditions of a pandemic
Автори: Табенська, О. І.
Tabenska, O.
Ключові слова: готелі
ресторани
туристична сфера
пандемія COVID-19
hotels
tourism industry
hospitality industry
hotel industry
COVID-19 pandemic
Дата публікації: 17-тра-2021
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Табенська О. І. Особливості діяльності сфери гостинності в умовах пандемії / Табенська О. І. // Науковий погляд: економіка та управління. – 2021. - №1 (71). – С. 40 - 45
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;2021. - №1 (71)
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено тенденції розвитку індустрії гостинності в Німеччині, заклади розміщення і харчування міста Котбус. Розглянуто заходи безпеки, які створені в готелі Lindner Congress Hotel Cottbus у зв’язку з пандемією COVID-19. У статті розглянуто діяльність закладів розміщення міста Вінниці, а також особливості розвитку сфери гостинності в умовах карантину. Досліджено стратегії розвитку туризму у Вінницькій області. Зазначено, що в об’єднанні зусиль влади, громадськості, бізнесу Вінниччина має можливість збільшити попит на туристичні продукти. Проаналізовано пропозиції рестораторів, франчайзерів України щодо зміни законодавства України, яке стосується діяльності підприємств в умовах пандемії COVID-19. Досліджено систему франчайзингу, що володіє переліком переваг для підприємців
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4305
ISSN: 2521-666X
2706-9079
Розташовується у зібраннях:2021/1(71)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9 Табенська О.І..pdfелектронне видання457,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.