2020/ №4(27) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 23
Дата випускуНазваАвтор(и)
2-лют-2021Залучення етнічних спільнот до формування й реалізації державної етнополітики в Республіці Польща та можливості застосування такого досвіду на практиці в УкраїніТкачук, Д. Г.; Tkachuk, D. H.
2-лют-2021Особливості взаємодії органів виконавчої влади у сфері правопорядку на регіональному та місцевому рівняхМельник, Я. В.; Melnyk, Ya. V.
2-лют-2021Комплексний механізм публічного управління інформаційною безпекою особистості у сфері національної безпеки та її прикордонному секторіКукін, І. В.; Kukin, I. V.
2-лют-2021Митні формальності, митні процедуриКовальов, В. Г.; Гармаш, Є. В.; Kovalev, V. H.; Garmash, Ye. V.
2-лют-2021Детінізація зовнішньоекономічної діяльності на основі розвитку методів аналізу ризиків і митного аудитуІвашова, Л. М.; Івашов, М. Ф.; Крітенко, О. О.; Ivashova, L. M.; Ivashov, M. F.; Kritenko, O. O.
2-лют-2021Позашкільна освіта як об’єкт муніципального управління в умовах децентралізаціїШабаєва, Л. М.; Shabayeva, L. M.
1-лют-2021Методологічні аспекти оцінювання фінансової спроможності об’єднаних територіальних громад в УкраїніОмельчук, О. І.; Omelchuk, O. I.
1-лют-2021Розвиток інформаційного забезпечення системи надання адміністративних послуг в органах місцевого самоврядування в умовах децентралізаціїЛяшов, Д. О.; Liashov, D. O.
1-лют-2021Публічне управління галуззю фізичної культури та спорту як альтернатива сталого розвитку економіки громад у контексті досвіду Великої Британії та СШАКрушельницька, Т. А.; Матвеєва, О. Ю.; Krushelnytska, T. А.; Matveieva, O. Yu.
1-лют-2021Вплив регіональної конкуренції та міжрегіональної інтеграції на формування політики регіонального розвиткуКорнієвський, С. В.; Korniievskyi, S. V.
1-лют-2021Соціально-економічні аспекти формування та реалізації державної політики реформ у системі охорони здоров’я на сучасному етапі розвитку пандемії в УкраїніЧорний, О. В.; Chornyi, О. V.
1-лют-2021Державна служба якості освіти України як суб’єкт реформування вітчизняної освітиТроценко, М. М.; Trotsenko, M. M.
1-лют-2021Сучасні тенденції розвитку організаційних структур у системі управління закладами вищої освітиСиченко, В. В.; Рибкіна, С. О.; Соколова, Е. Т.; Sychenko, V. V.; Rybkina, S. O.; Sokolova, E. T.
1-лют-2021Аналіз стану функціонування механізмів державного регулювання туристичної сфери УкраїниРибальченко, Н. П.; Rybalchenko, N. P.
1-лют-2021Залучення громадських організацій до співпраці з органами публічної влади на шляху до розбудови демократичного суспільстваПашов, Р. І.; Рубан, Ю. Ю.; Pashov, R. I.; Ruban, Yu. Yu.
1-лют-2021World Customs Organization’s role during the COVID-19-pandemic: declarationsWeerth, Carsten; Карстен, Веерт
1-лют-2021Автоматизація документообігу як один зі складників процесу діджиталізації публічного управління в УкраїніВасиньова, Н. С.; Vasyniova, N. S.
28-січ-2021Проблеми правового забезпечення розвитку транспортної інфраструктуриБурик, М. М.; Buryk, M. M.
26-січ-2021Адміністративно-організаційний механізм державного управління у сфері формування і реалізації екологічної політики: загальнодержавний і регіональний аспектиБуканов, Г. М.; Bukanov, G. M.
26-січ-2021Побудова системи оцінення рівня соціального забезпечення населенняБілик, О. І.; Bilyk, O. I.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 23