Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4210
Назва: Журналістика – це більше ніж професія: електронний бібліографічний покажчик
Ключові слова: журналіст
журналістика
регулювання журналістської діяльності
медійна сфера
Дата публікації: 21-січ-2021
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Журналістика – це більше ніж професія: електронний бібліографічний покажчик / Університет митної справи та фінансів, Дніпро. Бібліотека; укладач Карпук О. М. – Дніпро : УМСФ, 2021. – 13 с.
Серія/номер: навчальне видання;2021
Короткий огляд (реферат): Рекомендаційний бібліографічний покажчик «Журналістика – це більше ніж професія» підготовлений інформаційно-бібліографічним сектором бібліотеки УМСФ і розрахований для широкого кола читачів: студентів, викладачів, співробітників університету. При підготовці видання опрацьовано каталоги, фонди УМСФ, електронні ресурси систем «УФД/Бібліотека» та «ІРБІС». Зібраний матеріал організовано за схемою, в основу якої покладено сучасні підходи до систематизації фахової літератури, які застосовуються для групування матеріалу у реферативних виданнях та бібліографічних покажчиках Бібліографічний опис праць складено згідно зі стандартом бібліографічного опису документів ДСТУ ГОСТ 7.1 : 2006 «Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання» та з урахуванням вимог ДСТУ 3582: 2013 «Бібліографічний опис скорочення слів і словосполучень українською мовою».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4210
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні покажчики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЖУРНАЛІСТИКА.docxелектронне видання7,37 MBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.