Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/3975
Название: Тренди в туризмі: корекція пандемії
Другие названия: Trends in tourism: corrections, made by the pandemic
Авторы: Липчук, В. В.
Липчук, Н. В.
Lypchuk, V.
Lypchuk, N.
Ключевые слова: туризм
чинники
тренди
пандемія
туристичний ринок
COVID-19
tourism
factors
trends
pandemic
tourism
market
Дата публикации: 19-авг-2020
Издательство: Університет митної справи та фінансів
Библиографическое описание: Липчук В. В. Тренди в туризмі: корекція пандемії / В. В. Липчук, Н. В. Липчук // Науковий погляд: економіка та управління. - 2020. - №2 (68). - С. 33 -37
Серия/номер: Науковий погляд: економіка та управління;2020. - №2 (68)
Аннотация: У статті узагальнено основні макротренди в туризмі, які склалися на протязі останніх років в умовах сталості та динамізму ключових факторів. Розглянуто їх корекцію та появу мікротрендів, викликаних поширення вірусу SARS-CoV-2. Складність ситуації, в якій опинилася туристична галузь, вимагає адаптаційного періоду для туристів і для туристичних підприємств. Ідентифіковано основні мікротренди, які мають шанси перерости в макротренди, пов’язані зі зміною попиту і пропозиції туристичних послуг, зокрема посиленням вимог безпеки відпочинку, що зумовлюватиметься тривалістю і процесом виходу з карантину, готовністю об’єктів та зміною персональної політики туристичних підприємств. Це в постпандемічний період матиме суттєвий вплив на розвиток туристичного ринку, насамперед зумовить скорочення його учасників, трансформацію форм туризму, що суттєво вплине на розвиток країн і регіонів
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3975
ISSN: 2706-9079(Online)
2521-666X (Print)
Располагается в коллекциях:2020/2(68)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6 Липчук В.В.pdfелектронне видання397 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.