Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3909
Назва: Методичне забезпечення оцінки рівня ліквідності підприємства
Інші назви: Methodical provision of estimation of level of liquidity of the enterprise
Автори: Рачинський, О. В.
Rachynskyi, O.
Ключові слова: ліквідність
платоспроможність
фінансовий стан
оцінювання
промислові підприємства
liquidity
solvencу
financial condition
valuation
industrial enterprises
Дата публікації: 1-чер-2020
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Рачинський О. В. Методичне забезпечення оцінки рівня ліквідності підприємства / О. В. Рачинський // Науковий погляд: економіка та управління. – 2019. - № 4 (66). – С. 68 – 73
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;2019. - № 4 (66)
Короткий огляд (реферат): У статті проведено дослідження науково-методичних позицій щодо трактування категорій «ліквідність» і «платоспроможність», а також їх впливу на фінансовий стан промислового підприємства. Охарактеризовано основні цілі оцінювання ліквідності підприємства. Обґрунтовано взаємозв’язок ліквідності та платоспроможності в практичній діяльності підприємства в контексті прийняття ефективних управлінських рішень щодо покращення фінансового стану промислового підприємства. Визначено базові функції аналізу ліквідності та платоспроможності господарюючого суб’єкта. Розкрито характерні ознаки проведення аналізу ліквідності балансу як форми звітності підприємства. Охарактеризовано основні коефіцієнти, що використовуються під час оцінювання ліквідності. Визначено напрями, які дадуть змогу підвищити ефективність управління ліквідністю та платоспроможністю, що вплине на забезпечення належного фінансового стану промислових підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3909
ISSN: 2310-0672
Розташовується у зібраннях:2019/4(66)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11 Рачинський О.В.pdfелектронне видання352,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.