Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3688
Назва: Електронне урядування та електронна демократія: навч. посіб.: у 15 ч.,
Інші назви: Ч. 6: Моніторинг, оцінювання та прогнозування розвитку системи електронного урядування
Автори: Семенченко, А. І., за заг. ред
Дрешпак, В. М., за заг ред.
Ключові слова: глобальний інноваційний індекс
індекс розвитку інформаційно-комунікаційних технологій
Національна система індикаторів рівня розвитку інформаційного суспільства
індекс розвитку електронного уряду
моніторинг розвитку електронного урядування в Україні
Дата публікації: 25-жов-2019
Видавництво: Міжнародна благодійна організація «Фонд Східна Європа»
Бібліографічний опис: Електронне урядування та електронна демократія: навч. посіб.: у 15 ч. / за заг. ред. А. І. Семенченка, В. М. Дрешпака. – К., 2017. Частина 6: Моніторинг, оцінювання та прогнозування розвитку системи електронного урядування / [С. К. Полумієнко]. – К.: ФОП Москаленко О. М., 2017. – 64 с.
Серія/номер: навчальне видання;2017
Короткий огляд (реферат): Видання містить навчальні матеріали для викладання теми «Моніторинг, оцінювання та прогнозування розвитку системи електронного урядування» та самостійної роботи тих, хто навчається. Викладаються основи формування національної інформаційної політики, відповідна базова модель ООН та засоби оцінки результатів цієї політики – методи індикативного аналізу рівня розвитку інформаційного суспільства та однієї з його найбільш важливих складових – розвитку електронного урядування. Наводяться індекс мережевої готовності, глобальний інноваційний індекс, індекс розвитку інформаційних технологій, Національна система індикаторів. Розглядаються індекси розвитку електронного урядування, електронної участі, а також інші підходи до індикативного аналізу. Наводяться рейтинги країн світу за цими індексами як приклади порівняння рівня розвитку інформаційного суспільства та електронного урядування. Для студентів і слухачів спеціальності «Публічне управління та адміністрування», слухачів курсів підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, студентів, що опановують питання електронного урядування та електронної демократії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3688
ISBN: 978-966-2214-78-9
Розташовується у зібраннях:Кафедра публічного управління та митного адміністрування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ч 6.pdfелектронне видання1,93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.