Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3683
Назва: Електронне урядування та електронна демократія: навч. посіб. ч. 1
Автори: Семенченко, А. І., за заг. ред
Дрешпак, В. М., за заг ред.
Ключові слова: електронне урядування
модель раціональної бюрократії
модель Нового публічного управління ( «New Public Management»)
Азійська модель електронного урядування
Дата публікації: 21-жов-2019
Видавництво: Міжнародна благодійна організація «Фонд Східна Європа»,
Бібліографічний опис: Електронне урядування та електронна демократія: навч. посіб.: у 15 ч. / за заг. ред. А.І. Семенченка, В.М. Дрешпака. – К., 2017. Частина 1: Вступ до курсу. Концептуальні засади електронного урядування та електронної демократії / [В.Я. Малиновський, Н.В. Грицяк, А.І. Семенченко]. – К.: ФОП Москаленко О. М., 2017. – 70 с.
Серія/номер: навчальне видання;2017
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник містить навчальні матеріали для викладання теми «Вступ до курсу. Концептуальні засади електронного урядування та електронної демократії» та самостійної роботи для тих, хто навчається. У посібнику розкриваються теоретичні аспекти електронного урядування та електронної демократії. Розглядаються мета, цілі, основні завдання, моделі та еволюція електронного урядування, основні напрями розвитку та форми електронної демократії. Наведені приклади застосування електронного урядування та електронної демократії у зарубіжній та вітчизняній практиці. Для студентів і слухачів спеціальності «Публічне управління та адміністрування», слухачів курсів підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, студентів, аспірантів, представників громадських організацій та бізнесу, що опановують питання електронного урядування та електронної демократії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3683
ISBN: 978-966-2214-78-9
Розташовується у зібраннях:Кафедра публічного управління та митного адміністрування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Електронне урядування та електронна демократія навч. посіб..pdfелектронне видання47,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.