2019/3(24) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 20
Дата випускуНазваАвтор(и)
10-жов-2019Поняття забудови як форми реалізації цивільного права на забудовуПономаренко, К. Д.; Ponomarenko, K. D.
10-жов-2019Порядок примусового стягнення аліментів на користь батьків за сімейним законодавством УкраїниЛук’янчук, О. І.; Lukyanchuk, O. І.
10-жов-2019Право на захист викривачів корупції: конституційний аспектБаранова, Є. В.; Baranova, E. V.
10-жов-2019Фактори традиційного спадкування цифрових об’єктівАліна, С. С.; Alina, S. S.
10-жов-2019Вдосконалення законодавства України про кримінальну відповідальність за незаконне використання символіки Червоного Хреста, Червоного Півмісяця, Червоного КристалаПоповичук, В. О.; Popovichuk, V. O.
9-жов-2019Правоохоронна функція як одна з форм реалізації державної владиДудченко, О. Ю.; Dudchenko, A. Yu.
9-жов-2019Українське та міжнародне правове опосередкування доступу особи до інформаціїГуйван, П. Д.; Guyvan, P. D.
9-жов-2019Мета професійного навчання поліцейських УкраїниЦуркан, О. П.; Tsurkan, O. Р.
9-жов-2019До проблеми подолання корупції в Україні в контексті розробки концептуальних засад удосконалення фіскальної політикиСоф’їн, М. І.; Sofin, M. I.
9-вер-2019Майно як об’єкт оподаткуванняСагайдак, В. В.; Sahaidak, V. V.
9-жов-2019Система суб’єктів адміністративно-правового регулювання в галузі мисливського господарства та полюванняСавченко, Т. М.; Savchenko, T. M.
9-жов-2019Особливості ефективності адміністративно-правової охорониПравоторова, О. М.; Pravotorova, O. М.
9-жов-2019Акт застосування права як засіб публічного управління та правового регулювання у сфері приватизаціїПотіп, М. М.; Potip, M. М.
9-жов-2019Правовий статус відповідального працівника суб’єкта первинного фінансового моніторингуПараниця, С. П.; Алентьєва, А. В.; Paranytsia, S. P.; Alentyeva, A. V.
9-вер-2019Удосконалення правового регулювання та системи інформаційного забезпечення як напрям запобігання корупції під час надання адміністративних послугКоліуш, О. Л.; Koliush, O. L.
8-жов-2019Прояв публічного інтересу в окремих різновидах адміністративних правовідносинЗолотухіна, Л. О.; Zolotukhina, L. O.
8-жов-2019«Адміністративна сервісність» як ознака діяльності публічної адміністрації у сфері адміністративно-правового забезпечення господарської діяльності в УкраїніЗамрига, А. В.; Zamryha, A. V.
8-жов-2019Адміністративний процес у сучасній доктрині адміністративного права як сфера об’єктивізації статусу сторін судочинстваЖелтобрюх, І. Л.; Zheltobruh, I. L.
8-жов-2019Адміністративний процес та адміністративна процедура: зміст категорій та їх співвідношення (окремі аспекти дискусії)Бойко, А. В.; Boiko, A. V.
8-жов-2019Ієрархія принципів кримінального права УкраїниОлійник, О. С.; Oliinyk, O. S.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 20