Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3218
Назва: Гнучкость та адаптивність систем управління якістю в інформаційних системах управління на підприємствах
Інші назви: Flexibility and adaptability of quality management systems in the information management systems at enterprises
Автори: Шуляр, Р. В.
Shulyar, R.V.
Ключові слова: якість
управління
системи
гнучкість
адаптивність
зміни
quality
management
systems
flexibility
adaptability
changes
methods
Дата публікації: 7-лют-2019
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Шуляр Р. В. Гнучкость та адаптивність систем управління якістю в інформаційних системах управління на підприємствах / Р. В. Шуляр // Науковий погляд: економіка та управління, 2018. - № 2. – С. 100 - 107
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;2018. - № 2 (60)
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена проблемам гнучкості та адаптивності систем управління якістю бізнес-процесів машинобудівних підприємств. З урахуванням наявних на підприємствах систем автоматизованого управління виробництвом, запасами, складами та логістикою тощо виникає необхідність здійснити оцінку врахування такими системами вимог до систем управління якістю. Проведено оцінку статис- тики міжнародної сертифікації систем управління якістю у різних секторах економіки. Порівняно цю статистику із чисельністю працівників за секторами та витратами на оплату праці. Такі системи здавна містять необхідні атрибути та ознаки забезпечення гнучкості бізнес-процесів та технологій.Однак для перегляду цих вимог у контексті управління якістю визначено, які класи інформаційних систем управління охоплюють етапи кола управління якістю бізнес-процесів підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3218
ISSN: 2521-666X
Розташовується у зібраннях:2018/2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16.pdfелектронне видання361,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.