Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3216
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкригун, Н. П.-
dc.contributor.authorКапінус, Л. В.-
dc.contributor.authorДаценко, І. М.-
dc.contributor.authorSkrygun, N. P.-
dc.contributor.authorKapinus, L. V.-
dc.contributor.authorDatsenko, I. M.-
dc.date.accessioned2019-02-07T08:40:59Z-
dc.date.available2019-02-07T08:40:59Z-
dc.date.issued2019-02-07-
dc.identifier.citationСкригун Н. П. Асоціативна диференціація брендів та методи її дослідження / Н. П. Скригун, Л. В. Капінус, І. М. Даценко // Науковий погляд: економіка та управління, 2018. - № 2. – С. 87 - 93uk_UA
dc.identifier.issn2521-666X-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3216-
dc.description.abstractРозглянуто теоретичні аспекти асоціативної диференціації брендів. Наведено основні переваги від застосування асоціацій у диференціюванні брендів задля забезпечення ефективної роботи підприємства. Визначено умови, що їх необхідно дотримуватися під час дослідження асоціацій з брендами задля створення карти асоціацій. Узагальнено основні проблеми, що виникають на шляху виявлення та аналізу асоціацій. Надано практичні рекомендації щодо проведення досліджень для виявлення асоціацій з брендамиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНауковий погляд: економіка та управління;2018. - № 2 (60)-
dc.subjectасоціації брендівuk_UA
dc.subjectдиференціація брендівuk_UA
dc.subjectасоціативна сітка брендуuk_UA
dc.subjectпозиціонуванняuk_UA
dc.subjectсенсорні асоціаціїuk_UA
dc.subjectbrand associationsuk_UA
dc.subjectbrand differentiationuk_UA
dc.subjectassociative brand networkuk_UA
dc.subjectpositioninguk_UA
dc.subjectsensory associationsuk_UA
dc.titleАсоціативна диференціація брендів та методи її дослідженняuk_UA
dc.title.alternativeAssociative differentiation of brands and methods of its researchuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:2018/2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14.pdfелектронне видання311,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.