Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/2547
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДрей, В.В.-
dc.contributor.authorDrey, V.V.-
dc.date.accessioned2017-06-22T08:54:20Z-
dc.date.available2017-06-22T08:54:20Z-
dc.date.issued2017-06-22-
dc.identifier.citation1. Дрей В.В. Контролінг інформаційного забезпечення в загальній системі управління підприємством / О.М. Вакульчик, В.В. Дрей // Економіка: проблеми теорії та практики: Зб. наук. праць. – Д.: ДНУ. – 2008. – Вип. 243, Т. IV. – С. 934–938. [Особистий внесок здобувача: запропоновано новий напрямок досліджень – контролінг інформації та інформаційного забезпечення підприємства]. 2. Дрей В.В. Інформаційний контролінг як інструмент забезпечення якісної інформаційної підтримки на підприємстві / В.В. Дрей // Коммунальное хозяйство городов: науч.-техн. сб. – К.: Техніка, 2009. – № 89. – С. 135–140. 3. Дрей В.В. Оцінка управлінської інформації підприємства за її якісними характеристиками / В.В. Дрей // Вісник Хмельницького національного університету. – 2009. – № 4, Т. 3 (138). – С. 20–24. 4. Дрей В.В. Визначення складу якісних характеристик управлінської інформації та їх ознак в системі контролінгу на підприємстві / О.М. Вакульчик, В.В. Дрей // Механізми регулювання економіки. – 2009. − № 4, Т. 1 (43). – С. 79–87. [Особистий внесок здобувача: виокремлено ознаки якісних характеристик та запропоновано рівні їх оцінки для оперативного контролю та управління інформацією в процесі ухвалення управлінських рішень]. 5. Дрей В.В. Оцінка якісних характеристик облікової та позаоблікової інформації на прикладі даних для управління виробничими змінними витратами ТОВ «Шлях» / О.М. Вакульчик, В.В. Дрей // Прометей: зб. наук. праць. – Донецьк, 2010. – № 1(31). – С. 251–255. [Особистий внесок здобувача: проаналізовано якісний рівень інформаційної бази підтримки процесу ухвалення управлінських рішень з оптимізації витрат на ТОВ «Шлях»]. 6. Дрей В.В. Структуризація обліково-аналітичної інформації для управління виробничими витратами промислового підприємства / О.М. Вакульчик, О.В. Горянська, В.В. Дрей // Економічний простір. – Д.: ДВНЗ «ПДАБА», 2010. – № 40. – С. 197–206. [Особистий внесок здобувача: визначено структуру інформаційного забезпечення процесу ухвалення управлінських рішень щодо виробничих витрат промислового підприємства з урахуванням специфіки технологічного процесу]. 7. Дрей В.В. Модель комплексної кваліметричної оцінки якісних характеристик управлінської інформації / О.М. Вакульчик, В.В. Дрей // Економічний простір. – Д.: ДВНЗ «ПДАБА», 2011. – № 46. – С. 224–235. [Особистий внесок здобувача: розроблена модель комплексної кваліметричної оцінки якісних характеристик інформації, визначено ієрархію якісних характеристик інформації].uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2547-
dc.descriptionДрей В.В. Контролінг інформації на основі її цінності та ефективності : автореф. дис... на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук : спец. 08.00.04 – экономика и управление предприятиями (по видам экономической деятельности). – Днепропетровский университет экономики и права имени Альфреда Нобеля, Днепропетровск, 2011uk_UA
dc.description.abstractДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Дніпропетровський університет економіки та права імені Альфреда Нобеля, Дніпропетровськ, 2011. Дисертаційну роботу присвячено теоретичному обґрунтуванню та розробці практичних рекомендацій щодо реалізації контролінгу інформації на машинобудівному підприємстві на основі кількісного вимірювання цінності інформації, оцінки ефективності її формування і використання. Вперше розроблено методичний підхід до комплексного кількісного вимірювання цінності інформації, які базуються на особливостях процесів формування й використання інформації та на сутності якісних характеристик достовірності, об’єктивності, релевантності, повноти та своєчасності інформації, що дозволяє визначати цінність окремих видів інформації згрупованих за конкретними управлінськими завданнями, аналізувати причини недостатнього рівня цінності, планувати та контролювати процеси формування і використання інформації на підприємстві. Запропоновано методичні підходи до оцінки ефективності формування та використання інформації, які ґрунтуються на комплексному вимірюванні цінності інформації, витрат та результатів, пов’язаних із формуванням та використанням інформації на підприємстві. Розроблено алгоритми вимірювання цінності та ефективності формування інформації, які дозволяють визначити внесок витрат часу та коштів на відображення інформації у забезпечення її цінності. Запороновано комплекс дій, які можуть бути спрямовані на реалізацію потенціалу якості інформації на рівні формування або використання інформації.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДніпропетровський університет економіки та права імені Альфреда Нобеляuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукове видання;2011-
dc.subjectінформаціяuk_UA
dc.subjectуправлінські рішенняuk_UA
dc.subjectконтролінгuk_UA
dc.subjectефективність інформаціїuk_UA
dc.subjectцінність інформаціїuk_UA
dc.subjectякісні характеристики інформаціїuk_UA
dc.subjectinformationuk_UA
dc.subjectmanagement decisionsuk_UA
dc.subjectcontrollinguk_UA
dc.subjectquality of the information efficiency of the informationuk_UA
dc.subjectuseful of the informationuk_UA
dc.titleКонтролінг інформації на основі її цінності та ефективності : автореф. дисер. на здобуття наукового ступеня канд. економ. наук : спеціальність 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)uk_UA
dc.title.alternativeThe controlling of the information on the basis of its useful and efficiencyuk_UA
dc.typeDissertation-
Розташовується у зібраннях:Факультет управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Фесенко.docелектронне видання322 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.