Факультет управління Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
26-гру-2023Розвиток податкової системи України на засадах методології державного фінансового контролю в умовах цифровізації : Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії в галузі публічного управління та адміністрування за спеціальністю 281 – «Публічне управління та адміністрування»Біліченко, А. П.
22-чер-2017Контролінг інформації на основі її цінності та ефективності : автореф. дисер. на здобуття наукового ступеня канд. економ. наук : спеціальність 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)Дрей, В.В.; Drey, V.V.
20-чер-2017Державне регулювання розвитку системи пенсійного страхування в Україні : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління. Спеціальність 25.00.02 – механізми державного управлінняТополенко, Н.М.; Topolenko, N.M.
15-чер-2017Оцінка економічної безпеки підприємства при зовнішньоекономічній діяльності (на прикладі гірничо-добувних підприємств) : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наукДубицький, Д.П.; Dubitskiy D.P.
8-чер-2017Митне регулювання прав власності як інструмент забезпечення економічних інтересів держави : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук. Спеціальність 08.00.03 – економіка та управління національним господарствомОлексієнко, Р.Ю.; Oleksiienko, R.Y.
6-чер-2017Людські ресурси в системі забезпечення конкурентоспроможності національної економіки : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.01 – економічна теорія та історія економічної думкиКовтун, Н.С.; Kovtun, N.S.
25-кві-2017Педагогічні умови методичної підготовки викладачів економічних дисциплін у вищих навчальних закладахКозинець, І. І.
11-кві-2017Мутодологчні засади оцінювання та регулювання дисбалансів руху фінансових ресурсів в економіці УкраїниКорнєєв, М. В.
6-кві-2017Концепція «духу народності» в історіософії Миколи Костомарова: автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата філософських наукФедюк (Антонова), В. Ю
30-бер-2017Вплив тарифного та нетарифного регулювання на конкурентоспроможність товаруПетрова, Г. Є.
18-сер-2016Людські ресурси в системі забезпечення конкурентоспроможності національної економікиКовтун, Н.С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11