Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/2069
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKarimkulov, Kurbоnkul-
dc.contributor.authorКаримкулов, Курбонкул-
dc.date.accessioned2017-04-04T08:01:01Z-
dc.date.available2017-04-04T08:01:01Z-
dc.date.issued2017-04-04-
dc.identifier.citation1.Bulletin NIR US “ Sifat” , 2007 2.WCO Headquarters 2006, Cellulose Morphologies, Structure, Zugonglichket und Reactivate, Brussels, Belgium, 26-27 September, 2006. 3.Pryke, Douglas C. 1989, “Chornation Stage mixing practices”, Toppi journal, 1989, № 6, pp. 143 - 149uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2069-
dc.description.abstractThe given paper is devoted to studying a role of Customs chemical expertise in examination and definition of the international commodity codes. Methodical recommendations on application of Customs chemical expertise of cellulose and its products in the international economic relations are developed. Here normative documents of expertise of cotton cellulose are resulted.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherAcademy of Customs Service of Ukraineuk_UA
dc.relation.ispartofseriesCustoms;№ 2, 2013-
dc.subjectclassificationuk_UA
dc.subjectCustoms expertiseuk_UA
dc.subjectcategorizationuk_UA
dc.subjectGoods Nomenclature of foreign economic activityuk_UA
dc.subjectexportuk_UA
dc.subjectimportuk_UA
dc.subjectcotton fiberuk_UA
dc.subjectthe length of fiberuk_UA
dc.subjectcelluloseuk_UA
dc.subjectклассификацияuk_UA
dc.subjectтаможенная экспертизаuk_UA
dc.subjectТоварная номенклатура внешнеэкономической деятельностиuk_UA
dc.subjectэкспорт-импортuk_UA
dc.subjectхлопковое волокноuk_UA
dc.subjectдлина волокнаuk_UA
dc.subjectцеллюлозаuk_UA
dc.titleModern condition of classification of cotton fiber and its productionuk_UA
dc.title.alternativeСовременное состояние классификации хлопкового волокна и его продукцииuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Customs 2013/2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CSJ_2013_02all-31-35.pdfЕлектронне видання331,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
CSJ_2013_02all-135-139.pdfЕлектронне видання299,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.