Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/1319
Название: | Моделювання економічно раціонального споживчого кошика для всіх груп населення |
Другие названия: | Modelling of economically efficient consumption basket for all population groups |
Авторы: | Бердник, М.Г. Луценко, В.О. |
Ключевые слова: | споживчий кошик функція корисності крива Гомперца функція Лагранжа система нелінійних рівнянь consumption basket utility function Homperts curve the system of nonlinear equations Lagrandge function |
Дата публикации: | 11-окт-2016 |
Издательство: | Дніпропетровська державна фінансова академія |
Библиографическое описание: | 1. База даних продуктів ; За даними з бази Міністерства Сільського Господарства США (USDA SR 23) [Електронний ресурс].- Режим доступу: http://intelmeal.ru/. 2. Бердник М.Г. Моделювання оптимального споживчого кошика для основних кате-горій населення. / М.Г. Бердник М.С. Конторовська // Математичне та програмне забезпечення інтелектуальних систем : тези доповідей сьомої міжнародної науково-практичної конференції. – Дніпропетровськ: ДНУ ім. Олеся Гончара, 2010 – 296 с. 3. Конторовська М.С. Моделювання оптимального споживчого кошика за допомогою кривої Гомперця / М.С. Конторовська, М.Г. Бердник // Современные задачи прикла-дной статистики, актуарной и финансовой математики : тезисы докладов пятой Всеукраинской научно-практической конференции студентов, аспирантов и моло-дых учених. – Донецк: ТОВ «Юго-Восток ЛТД», 2010. – 55 с.: ил. 4. Новосельська Л.І. Міжнародний досвід розрахунку прожиткового мінімуму / Л.І. Новосельська, Ю.Ю. Цігуш // Науковий вісник НЛТУ України. - 2009. - Вип. 19.4. - С.198-200. 5. Про затвердження Норм фізіологічних потреб населення України в основних харчо-вих речовинах та енергії : наказ Міністерства охорони здоров’я України від 8 лис-топада 1999 № 272 [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://zakon1.rada.gov.ua/ laws/show/z0834-99. 6. Прожитковий мінімум як базовий державний соціальний стандарт в Україні / С. Си-нчук // Інтернет-видання «Юриспруденція» - 15 березня 2007 р. [Електронний ре-сурс]. - Режим доступу: http://www.lawyer.org.ua. 7. Скурихина И.М. Справочник. Химический состав пищевых продуктов / И.М. Скурихина - Книга 2. – М.: ВО «Агропромиздат», 1987. – 360 с. 8. Ткачук М.В. Прожитковий мінімум: світові приклади для України / М.В. Ткачук, О.В.Зибарєва // Буковинська державна фінансова академія, м. Чернівці. [Електрон-ний ресурс] - Режим доступу: http://www.rusnauka.com. |
Серия/номер: | Вісник ДДФА: Економічні науки;2012/2 |
Аннотация: | У роботі побудовано загальну функцію корисності за продуктами споживання для різних категорій населення. Вирішено завдання оптимізації пошуку кількості продуктів харчування з урахуванням їх вітамінного складу та обмеження на бюджет; розроблено програму на VBA. Знайдено оптимальну кількість продуктів харчування для обраного споживчого кошика. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/1319 |
Располагается в коллекциях: | 2012/2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
1_Бердник.rtf | електронне видання | 2,71 MB | RTF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.