Репозитарiй DSpace

Особливості використання реклами як засіб просування послуг закладів готельно-ресторанного бізнесу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Стеблюк, Н.Ф.
dc.contributor.author Сайгак, Є.Л.
dc.contributor.author Степанова, Д.В.
dc.date.accessioned 2024-10-07T05:36:18Z
dc.date.available 2024-10-07T05:36:18Z
dc.date.issued 2024-10-07
dc.identifier.citation Стеблюк Н.Ф., Сайгак Є.Л., Степанова Д.В. Особливості використання реклами як засіб просування послуг закладів готельно-ресторанного бізнесу. Науковий погляд: економіка та управління. 2024. №1(85). С. 120-125. uk_UA
dc.identifier.issn 2706-9079
dc.identifier.uri http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6818
dc.description.abstract В статті розглянуто особливості проведення маркетингових досліджень та розробка практичних рекомендацій щодо просування послуг на ринку готельного і ресторанного бізнесу з використанням сучасних засобів реклами в інформаційному просторі. Доведено, що за допомогою даного засобу маркетингових комунікацій відбуватиметься донесення інформації до кінцевих споживачів (поширення інформації про конкретні переваги послуги), формування позитивного ставлення у споживачів до закладу, і створення іміджу товару, послуги у їх свідомості. В результаті аналізу відповідності різних засобів реклами цільовій аудиторії; послузі, що рекламується; засобів рекламної інформації конкурентів; термінів появи відповідної реакції споживачів, наведено узагальнений перелік проблем та пропозиції щодо їх вирішення. Запропоновано використовувати математичний апарат теорії ймовірностей при розв’язанні задач, що стосуються обробки та аналізу анкет клієнтів готелів та ресторанів щодо вибору ефективних рекламних заходів. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.subject просування uk_UA
dc.subject маркетингові комунікації uk_UA
dc.subject опитування uk_UA
dc.subject готельно-ресторанний комплекс uk_UA
dc.subject реклама uk_UA
dc.title Особливості використання реклами як засіб просування послуг закладів готельно-ресторанного бізнесу uk_UA
dc.title.alternative Peculiarities of using advertising as a means of promoting the services of hotel and restaurant business uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

  • 2024/1(85)
    Правонаступник наукового журналу “Вісник Академії митної служби України. Серія: “Економіка”

Показати скорочений опис матеріалу