Репозитарiй DSpace

Маркетингові технології просування інноваційного продукту за допомогою брендингу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Олініченко, К.С.
dc.contributor.author Чміль, Г.Л.
dc.contributor.author Прядко, О.М.
dc.date.accessioned 2024-01-11T12:50:17Z
dc.date.available 2024-01-11T12:50:17Z
dc.date.issued 2024-01-11
dc.identifier.citation Олініченко К.С., Чміль Г.Л., Прядко О.М. Маркетингові технології просування інноваційного продукту за допомогою брендингу. Науковий погляд: економіка та управління, № 3 (83) / 2023. С. 102-110. uk_UA
dc.identifier.issn 2706-9079
dc.identifier.uri http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6335
dc.description.abstract У статті наведено результати та висновки аналізу розвитку ринку паштетних виробів в Україні. Проведений аналіз ринку дав змогу виявити ключові тенденції та напрямки розвитку ринку паштетних виробів в Україні, була оцінена ємність ринку та специфіка динаміки виробництва паштетних виробів у цілому. Отримані результати анкетування виявили високу прихильність споживачів купувати оздоровчі продукти харчування та змінювати звички в харчуванні; основні місця реалізації продукції та критерії, на які слід звертати увагу під час розробки та просування інноваційного товару. Опрацювання даних опитування щодо найбільшої цінності для споживачів паштетів, дозволило виявити пріоритетність емоційних над раціональними мотивами споживчого вибору. Розроблено профіль цільової аудиторії та засоби просування паштетних виробів збагачених на кальцій, шляхом використання білково-мінеральної добавки на ринок. Одержані результати можуть бути корисними під час формування маркетингової політики підприємств, що працюють на ринку м’яса та м’ясопродуктів у сегменті ринку здорового харчування, а також для формування інструментів комплексу маркетингу для виведення їх на ринок. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.relation.ispartofseries Науковий погляд: економіка та управління;№ 3 (83) / 2023
dc.subject збутова політика uk_UA
dc.subject просування uk_UA
dc.subject маркетингові дослідження uk_UA
dc.subject маркетинг uk_UA
dc.subject ринок uk_UA
dc.subject продовольчий ринок uk_UA
dc.title Маркетингові технології просування інноваційного продукту за допомогою брендингу uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

  • 2023/3(83)
    Правонаступник наукового журналу “Вісник Академії митної служби України. Серія: “Економіка”

Показати скорочений опис матеріалу