Репозитарiй DSpace

Впровадження продуктових та процесних інновацій у збутову діяльність туристичних підприємств

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Джинджоян, В. В.
dc.date.accessioned 2023-11-23T11:34:56Z
dc.date.available 2023-11-23T11:34:56Z
dc.date.issued 2023-11-23
dc.identifier.citation Джинджоян В. В. Впровадження продуктових та процесних інновацій у збутову діяльність туристичних підприємств. Інвестиції: практика та досвід, № 9/2018. С. 40-45. uk_UA
dc.identifier.uri http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6119
dc.description.abstract У статті досліджено сучасні інноваційні концепції та підходи до управління збутовою діяль ністю туристичних підприємств. Розглянуто основні види інноваційного туризму туристичних підприємств. Визначено, що з метою впровадження збутових інновацій туристичними підприє мствами різних груп доцільно проводити зміни в організації збутових та маркетингових проце дур, зокрема шляхом застосування бенчмаркінгу, реінжинірингу та аутсорсингу. При цьому виокремлено напрями, у яких може реалізовуватися збутовий аутсорсинг. З'ясовано, що одни ми із основних інноваційних процесів збуту є застосування електронної комерції та сайтів. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чорноморський національний університет імені Петра Могили; ТОВ `ДКС Центр` uk_UA
dc.relation.ispartofseries Інвестиції: практика та досвід;№ 9/2018
dc.subject продуктові інновації uk_UA
dc.subject процесні інновації uk_UA
dc.subject збутова діяльність uk_UA
dc.subject туристичні підприємства uk_UA
dc.subject туристична галузь uk_UA
dc.title Впровадження продуктових та процесних інновацій у збутову діяльність туристичних підприємств uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу