dc.contributor.author |
Джинджоян, В. В. |
|
dc.date.accessioned |
2023-11-23T11:34:56Z |
|
dc.date.available |
2023-11-23T11:34:56Z |
|
dc.date.issued |
2023-11-23 |
|
dc.identifier.citation |
Джинджоян В. В. Впровадження продуктових та процесних інновацій у збутову діяльність туристичних підприємств. Інвестиції: практика та досвід, № 9/2018. С. 40-45. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6119 |
|
dc.description.abstract |
У статті досліджено сучасні інноваційні концепції та підходи до управління збутовою діяль
ністю туристичних підприємств. Розглянуто основні види інноваційного туризму туристичних
підприємств. Визначено, що з метою впровадження збутових інновацій туристичними підприє
мствами різних груп доцільно проводити зміни в організації збутових та маркетингових проце
дур, зокрема шляхом застосування бенчмаркінгу, реінжинірингу та аутсорсингу. При цьому
виокремлено напрями, у яких може реалізовуватися збутовий аутсорсинг. З'ясовано, що одни
ми із основних інноваційних процесів збуту є застосування електронної комерції та сайтів. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чорноморський національний університет імені Петра Могили; ТОВ `ДКС Центр` |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Інвестиції: практика та досвід;№ 9/2018 |
|
dc.subject |
продуктові інновації |
uk_UA |
dc.subject |
процесні інновації |
uk_UA |
dc.subject |
збутова діяльність |
uk_UA |
dc.subject |
туристичні підприємства |
uk_UA |
dc.subject |
туристична галузь |
uk_UA |
dc.title |
Впровадження продуктових та процесних інновацій у збутову діяльність туристичних підприємств |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |