DSpace Repository

Концептуальні основи формування стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери

Show simple item record

dc.contributor.author Юдіна, О. І.
dc.date.accessioned 2023-11-08T08:39:40Z
dc.date.available 2023-11-08T08:39:40Z
dc.date.issued 2023-11-08
dc.identifier.citation Юдіна О. І. Концептуальні основи формування стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери. Ефективна економіка, 2022. № 11. uk_UA
dc.identifier.issn 2307-2105
dc.identifier.uri http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6047
dc.description.abstract У статті обґрунтовано концепцію та розроблено моделі формування і реалізації стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери, побудовано структурно-компонентну модель забезпечення функціональної стратегії управління. Згідно розробленої концепції стратегії управління сталим розвитком підприємств вироблено цільові вектори розвитку і вирішення поставлених в цих межах завдань. Створено механізм реалізації стратегії, який дозволяє досягти запланованих цільових результатів щодо резервного і прогресивного розвитку потенціалу ресурсів, зниження ресурсомісткості й зростання ефективності операційної діяльності, збільшення прибутку суб’єктів господарювання. Побудована модель формування та реалізації стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств дає змогу об'єднати окремі бізнес-процеси і напрями діяльності для досягнення запланованих результатів, які забезпечують виявлення і використання резервів ресурсного потенціалу, прогресивний та сталий економічний розвиток підприємства готельно-ресторанної сфери в поточному і довгостроковому періоді. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр` uk_UA
dc.relation.ispartofseries Ефективна економіка;2022. № 11
dc.subject стратегія uk_UA
dc.subject управління uk_UA
dc.subject сталий економічний розвиток uk_UA
dc.subject підприємство uk_UA
dc.subject готельно-ресторанна сфера uk_UA
dc.subject ресурси uk_UA
dc.subject потенціал uk_UA
dc.title Концептуальні основи формування стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account