dc.contributor.author |
Юдіна, О. І. |
|
dc.date.accessioned |
2023-11-08T08:39:40Z |
|
dc.date.available |
2023-11-08T08:39:40Z |
|
dc.date.issued |
2023-11-08 |
|
dc.identifier.citation |
Юдіна О. І. Концептуальні основи формування стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери. Ефективна економіка, 2022. № 11. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
2307-2105 |
|
dc.identifier.uri |
http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6047 |
|
dc.description.abstract |
У статті обґрунтовано концепцію та розроблено моделі формування і
реалізації стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств
готельно-ресторанної сфери, побудовано структурно-компонентну модель
забезпечення функціональної стратегії управління. Згідно розробленої концепції
стратегії управління сталим розвитком підприємств вироблено цільові
вектори розвитку і вирішення поставлених в цих межах завдань. Створено
механізм реалізації стратегії, який дозволяє досягти запланованих цільових
результатів щодо резервного і прогресивного розвитку потенціалу ресурсів,
зниження ресурсомісткості й зростання ефективності операційної
діяльності, збільшення прибутку суб’єктів господарювання. Побудована
модель формування та реалізації стратегії управління сталим економічним
розвитком підприємств дає змогу об'єднати окремі бізнес-процеси і напрями
діяльності для досягнення запланованих результатів, які забезпечують
виявлення і використання резервів ресурсного потенціалу, прогресивний та
сталий економічний розвиток підприємства готельно-ресторанної сфери в
поточному і довгостроковому періоді. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр` |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Ефективна економіка;2022. № 11 |
|
dc.subject |
стратегія |
uk_UA |
dc.subject |
управління |
uk_UA |
dc.subject |
сталий економічний розвиток |
uk_UA |
dc.subject |
підприємство |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанна сфера |
uk_UA |
dc.subject |
ресурси |
uk_UA |
dc.subject |
потенціал |
uk_UA |
dc.title |
Концептуальні основи формування стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |