Репозиторий Dspace

Моделювання сталого економічного розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу на основі декомпозиційного аналізу

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Юдіна, О.
dc.date.accessioned 2023-11-07T09:18:33Z
dc.date.available 2023-11-07T09:18:33Z
dc.date.issued 2023-11-07
dc.identifier.citation Юдіна, О. (2022). Моделювання сталого економічного розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу на основі декомпозиційного аналізу. Економічний простір, (181), 162-167. uk_UA
dc.identifier.issn 2224-6290
dc.identifier.uri http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6041
dc.description.abstract У сучасних умовах кризових явищ виникає необхідність переходу на стійке функціонування підприємств. Ефективність і стійкість їх діяльності забезпечується шляхом формування структур, в яких кожен елемент виконує певні функції й завдання щодо досягнення поставлених цілей. Забезпечення цільових результатів потребує проведення аналізу та оцінки елементів системи, встановлення необхідних параметрів, структурування їх у заданому напрямку розвитку за сформованою методологією. У статті за допомогою декомпозиційного аналізу визначено окремі бізнес-процеси і види діяльності, що мають різні функціональні характеристики і спрямовані на забезпечення загального результату, здійснено оцінювання і прогнозування особливостей компонентного (диференційованого) й інтегрованого взаємовпливу елементів та процесів на проміжні й кінцеві результати операційної діяльності. За результатами аналізу створено декомпозиційну модель сталого економічного розвитку підприємств готельно-ресторанної сфери, використання якої дозволяє оцінити поетапну дію окремих економічних факторів та їх сукупності на зниження витрат ресурсів, прогресивний розвиток їх потенціалу на основі певних видів капітальних вкладень. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Придніпровська Державна академія будівництва та архітектури uk_UA
dc.relation.ispartofseries Економічний простір;№ 181, 2022
dc.subject сталий економічний розвиток uk_UA
dc.subject моделювання uk_UA
dc.subject декомпозиційний аналіз uk_UA
dc.subject витрати ресурсів uk_UA
dc.subject операційна діяльність uk_UA
dc.subject підприємства uk_UA
dc.subject готельно-ресторанний бізнес uk_UA
dc.title Моделювання сталого економічного розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу на основі декомпозиційного аналізу uk_UA
dc.type Article uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись