Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Камушков, О.С. | |
dc.contributor.author | Ткач, В.О. | |
dc.contributor.author | Язіна, В.А. | |
dc.contributor.author | Жилко, О.В. | |
dc.date.accessioned | 2023-11-06T12:13:23Z | |
dc.date.available | 2023-11-06T12:13:23Z | |
dc.date.issued | 2023-11-06 | |
dc.identifier.citation | Камушков О.С. Ткач В.О., Язіна В.А., Жилко О.В. Культура сервісу: дефініція поняття, основні структурні складові сервісу та аналіз його ролі в індустрії гостинності. Актуальні проблеми інноваційної економіки, №2, 2021. С. 38-43. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6032 | |
dc.description.abstract | У даній статті розглядаються основні поняття, види якості, методи управління якістю, показники та критерії оцінки рівня якості, а також надано рекомендації щодо вдосконалення якості обслуговування. Сервісна діяльність – це область людських взаємин, де формується і вдосконалюється реабілітаційно-альтруїстичний стиль в задоволенні наших потреб. Управління якістю реалізується за допомогою застосування певного набору прийомів і засобів, які можна класифікувати за чотирма сферами: управління якістю, процесом, персоналом та ресурсами. Доведено важливість сервісу в індустрії гостинності та перспективного напряму розвитку українсь-кого туризму. Визначимо методи та принципи підвищення сервісу обслуговування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Актуальні проблеми інноваційної економіки;№2, 2021 | |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | технічна якість | uk_UA |
dc.subject | критерії оцінки | uk_UA |
dc.subject | методи управління | uk_UA |
dc.subject | персонал | uk_UA |
dc.subject | проблеми | uk_UA |
dc.subject | загальне управління якістю | uk_UA |
dc.subject | методи оцінки якості обслуговування | uk_UA |
dc.title | Культура сервісу: дефініція поняття, основні структурні складові сервісу та аналіз його ролі в індустрії гостинності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |