dc.contributor.author |
Камушков, О.С. |
|
dc.contributor.author |
Ткач, В.О. |
|
dc.contributor.author |
Язіна, В.А. |
|
dc.contributor.author |
Жилко, О.В. |
|
dc.date.accessioned |
2023-11-06T12:13:23Z |
|
dc.date.available |
2023-11-06T12:13:23Z |
|
dc.date.issued |
2023-11-06 |
|
dc.identifier.citation |
Камушков О.С. Ткач В.О., Язіна В.А., Жилко О.В. Культура сервісу: дефініція поняття, основні структурні складові сервісу та аналіз його ролі в індустрії гостинності. Актуальні проблеми інноваційної економіки, №2, 2021. С. 38-43. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6032 |
|
dc.description.abstract |
У даній статті розглядаються основні поняття, види якості, методи управління якістю, показники та критерії оцінки рівня якості, а також надано рекомендації щодо вдосконалення якості обслуговування. Сервісна діяльність – це область людських взаємин, де формується і вдосконалюється реабілітаційно-альтруїстичний стиль в задоволенні наших потреб. Управління якістю реалізується за допомогою застосування певного набору прийомів і засобів, які можна класифікувати за чотирма сферами: управління якістю, процесом, персоналом та ресурсами. Доведено важливість сервісу в індустрії гостинності та перспективного напряму розвитку українсь-кого туризму. Визначимо методи та принципи підвищення сервісу обслуговування. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Державний біотехнологічний університет |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Актуальні проблеми інноваційної економіки;№2, 2021 |
|
dc.subject |
готель |
uk_UA |
dc.subject |
технічна якість |
uk_UA |
dc.subject |
критерії оцінки |
uk_UA |
dc.subject |
методи управління |
uk_UA |
dc.subject |
персонал |
uk_UA |
dc.subject |
проблеми |
uk_UA |
dc.subject |
загальне управління якістю |
uk_UA |
dc.subject |
методи оцінки якості обслуговування |
uk_UA |
dc.title |
Культура сервісу: дефініція поняття, основні структурні складові сервісу та аналіз його ролі в індустрії гостинності |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |