Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Камушков, О.С. | |
dc.contributor.author | Ткач, В.О. | |
dc.contributor.author | Язіна, В.А. | |
dc.date.accessioned | 2023-11-06T11:49:30Z | |
dc.date.available | 2023-11-06T11:49:30Z | |
dc.date.issued | 2023-11-06 | |
dc.identifier.citation | Камушков О.С., Ткач В.О., Язіна В.А. Сучасні умови успішного розвитку та функціонування підприємств готельно-ресторанного господарства. Причорноморські економічні студії, Випуск 57. 2020. С. 63-67. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2524-0900 | |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6029 | |
dc.description.abstract | Стаття присвячена засадам успішного розвитку та функціонування вітчизняних підприємств готельно-ресторанного гос- подарства. Висвітлено сучасний стан роз- витку підприємств готельно-ресторанного господарства. Розглянуто актуальність створення та розроблення програм управ- ління розвитком підприємств готельно-рес- торанного господарства на національному та регіональному рівнях, обґрунтовано необхідність їх застосування на практиці як багатоелементної системи, що має пози- тивний вплив на функціонування національ- ної економіки. Готельно-ресторанне гос- подарство розглянуто як один із головних детермінантів індустрії туризму. Визначено сучасний механізм управління готельно-рес- торанним господарством, проаналізовано основні його інструменти та запропоно- вано можливі варіації задля його вдоскона- лення. Особливу увагу приділено визначенню готельно-ресторанного господарства як важливого сектору національної економіки та аналізу зовнішніх і внутрішніх чинників управління готельно-ресторанним госпо- дарством, які створюють комплексну сис- тему вітчизняного господарства. Наведено деякі рекомендації щодо підвищення рівня розвитку підприємств готельно-ресторан- ного господарства шляхом реалізації ефек- тивної стратегії управління. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Причорноморські економічні студії;Випуск 57. 2020 | |
dc.subject | гостинність | uk_UA |
dc.subject | індустрія туризму | uk_UA |
dc.subject | механізми управління | uk_UA |
dc.subject | підприємства готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | стратегія управління | uk_UA |
dc.title | Сучасні умови успішного розвитку та функціонування підприємств готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |