Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Язіна, В.А. | |
dc.contributor.author | Кучер, М.М. | |
dc.contributor.author | Сабіров, О.В. | |
dc.date.accessioned | 2023-11-03T09:46:40Z | |
dc.date.available | 2023-11-03T09:46:40Z | |
dc.date.issued | 2023-11-03 | |
dc.identifier.citation | Язіна, В., Кучер, М., Сабіров, О. (2021). Сучасні аспекти управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Економіка та суспільство, Випуск 34, 2021. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2524-0072 | |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6021 | |
dc.description.abstract | Стаття присвячена засадам успішного функціонування та розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства за умов успішного управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Проаналізовано, що якість продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства це головний критерій успіху ведення бізнесу. Аргументовано, що управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства – один із основних інструментів менеджменту та маркетингу та потребує ґрунтовного дослідження. Висвітлено сучасний стан якості продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Наведено характеристику особливостей сучасних систем управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Розглянуто актуальність створення та розробки актуальних напрямів управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства на вітчизняному рівні та обґрунтовано необхідність їх застосування на практиці як багатоелементної системи, що має позитивний вплив на функціонування готельно-ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Мукачівський державний університет | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Економіка та суспільство;Випуск 34, 2021 | |
dc.subject | підприємства готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | послуги | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.title | Сучасні аспекти управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |