DSpace Repository

Сучасні аспекти управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Язіна, В.А.
dc.contributor.author Кучер, М.М.
dc.contributor.author Сабіров, О.В.
dc.date.accessioned 2023-11-03T09:46:40Z
dc.date.available 2023-11-03T09:46:40Z
dc.date.issued 2023-11-03
dc.identifier.citation Язіна, В., Кучер, М., Сабіров, О. (2021). Сучасні аспекти управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Економіка та суспільство, Випуск 34, 2021. uk_UA
dc.identifier.issn 2524-0072
dc.identifier.uri http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6021
dc.description.abstract Стаття присвячена засадам успішного функціонування та розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства за умов успішного управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Проаналізовано, що якість продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства це головний критерій успіху ведення бізнесу. Аргументовано, що управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства – один із основних інструментів менеджменту та маркетингу та потребує ґрунтовного дослідження. Висвітлено сучасний стан якості продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Наведено характеристику особливостей сучасних систем управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Розглянуто актуальність створення та розробки актуальних напрямів управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства на вітчизняному рівні та обґрунтовано необхідність їх застосування на практиці як багатоелементної системи, що має позитивний вплив на функціонування готельно-ресторанного господарства. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Мукачівський державний університет uk_UA
dc.relation.ispartofseries Економіка та суспільство;Випуск 34, 2021
dc.subject підприємства готельно-ресторанного господарства uk_UA
dc.subject продукція uk_UA
dc.subject послуги uk_UA
dc.subject управління uk_UA
dc.subject якість uk_UA
dc.title Сучасні аспекти управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account