dc.contributor.author |
Язіна, В.А. |
|
dc.contributor.author |
Кучер, М.М. |
|
dc.contributor.author |
Сабіров, О.В. |
|
dc.date.accessioned |
2023-11-03T09:46:40Z |
|
dc.date.available |
2023-11-03T09:46:40Z |
|
dc.date.issued |
2023-11-03 |
|
dc.identifier.citation |
Язіна, В., Кучер, М., Сабіров, О. (2021). Сучасні аспекти управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Економіка та суспільство, Випуск 34, 2021. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
2524-0072 |
|
dc.identifier.uri |
http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6021 |
|
dc.description.abstract |
Стаття присвячена засадам успішного функціонування та розвитку підприємств готельно-ресторанного
господарства за умов успішного управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Проаналізовано, що якість продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства це головний критерій успіху ведення бізнесу. Аргументовано, що управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства – один із основних інструментів менеджменту та маркетингу та потребує ґрунтовного дослідження. Висвітлено сучасний стан якості продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Наведено характеристику особливостей сучасних систем управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Розглянуто актуальність створення та розробки актуальних напрямів управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства на вітчизняному рівні та обґрунтовано необхідність їх застосування на практиці як багатоелементної системи, що має позитивний вплив на функціонування готельно-ресторанного господарства. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Мукачівський державний університет |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Економіка та суспільство;Випуск 34, 2021 |
|
dc.subject |
підприємства готельно-ресторанного господарства |
uk_UA |
dc.subject |
продукція |
uk_UA |
dc.subject |
послуги |
uk_UA |
dc.subject |
управління |
uk_UA |
dc.subject |
якість |
uk_UA |
dc.title |
Сучасні аспекти управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |