Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Язіна, В.А. | |
dc.contributor.author | Кучер, М.М. | |
dc.contributor.author | Небаба, Н.О. | |
dc.date.accessioned | 2023-11-02T12:28:05Z | |
dc.date.available | 2023-11-02T12:28:05Z | |
dc.date.issued | 2023-11-02 | |
dc.identifier.citation | Язіна, В., Кучер, М., & Небаба, Н. (2022). Будівництво та проєктування підприємств готельно-ресторанного господарства: практичність та концептуальність. Економіка та суспільство, (41). | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2524-0072 | |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6019 | |
dc.description.abstract | Стаття присвячена засадам успішного функціонування та розвитку проектування будівництва підприємств готельно-ресторанного господарства. Проаналізовано, що процес проєктування будівництва підприємств готельно-ресторанного господарства це головний перший критерій успіху ведення бізнесу. Аргументовано, що будівництво підприємств готельно-ресторанного господарства – один із головних факторів створення бізнесу та потребує ґрунтовного дослідження. Висвітлено сучасний стан функціонування та розвитку процесу проєктування будівництва підприємств готельно-ресторанного господарства. Наведено характеристику особливостей сучасних принципів будівництва підприємств готельно-ресторанного господарства. Розглянуто актуальність створення та розробки ефективних напрямів будівництва підприємств готельно-ресторанного господарства на вітчизняному рівні та обґрунтовано необхідність їх застосування на практиці як багатоелементної системи, що має позитивний вплив на функціонування індустрії гостинності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Мукачівський державний університет | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Економіка та суспільство;Випуск 41, 2022 | |
dc.subject | архітектура | uk_UA |
dc.subject | будівництво | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | підприємства готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | проєктування | uk_UA |
dc.title | Будівництво та проєктування підприємств готельно-ресторанного господарства: практичність та концептуальність | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |