Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дудчик, Оксана | |
dc.contributor.author | Сальникова, Тетяна | |
dc.date.accessioned | 2023-08-03T06:48:47Z | |
dc.date.available | 2023-08-03T06:48:47Z | |
dc.date.issued | 2023-08-03 | |
dc.identifier.citation | Дудчик, О., Сальникова, Т. (2021). Реалії туристичного бізнесу в умовах пандемії. Економіка та суспільство, (32). | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2524-0072 | |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5532 | |
dc.description.abstract | Стаття присвячена аналізу діяльності підприємств туристичної сфери і суміжної сфери тимчасового роз міщення та організації харчування. Згідно кодів економічної діяльності, що діють в Україні, визначено секції і розділи, в яких відображається діяльність підприємств цих сфер. Проаналізовано динаміку кількості підпри ємств туристичної та готельно-ресторанної галузі за період 2016–2020 роки, фінансові результати їх діяль ності. Досліджено динаміку та структуру в’їзних, виїзних та внутрішніх туристів. Розглянуто зміни в реалізації послуг протягом 2020 року. Методологічною базою при написанні статті служили праці вітчизняних науковців, інформація Державної служби статистики України. Проведений аналіз дав змогу оцінити негативний вплив пандемії на функціонування туристичного бізнесу. В післякарантинний період сфера туризму потребуватиме державної підтримки для свого відновлення і розвитку | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Мукачівський державний університет | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Економіка та суспільство;2021, №32 | |
dc.subject | туристичний бізнес | uk_UA |
dc.subject | туристи | uk_UA |
dc.subject | пандемія | uk_UA |
dc.subject | внутрішній та зовнішній туризм | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Реалії туристичного бізнесу в умовах пандемії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |