dc.contributor.author |
Язіна, В.А. |
|
dc.contributor.author |
Кучер, М.М. |
|
dc.contributor.author |
Федорова, А.О. |
|
dc.date.accessioned |
2023-05-29T08:33:37Z |
|
dc.date.available |
2023-05-29T08:33:37Z |
|
dc.date.issued |
2023-05-29 |
|
dc.identifier.citation |
Язіна В.А. Управління якістю готельного продукту та особливості його формування / В.А. Язіна, М.М. Кучер, А.О. Федорова // Науковий погляд: економіка та управління, № 1 (81) / 2023. С. 116-120. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
2706-9079 |
|
dc.identifier.uri |
http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5401 |
|
dc.description.abstract |
Стаття присвячена аналітичному розгляду готельного продукту як основного детермінанту готельного господарства, що розвивається разом із швидкоплинністю сучасних технологій в індустрії гостинності. Досліджено типи готельного продукту в контексті реалізації готельних послуг у процесі трудової діяльності з урахуванням тенденцій появи нових викликів в індустрії гостинності. Проаналізована концепція готельного продукту. Встановлено, що особливості процесу надання готельного продукту у готелях є надважливим критерієм дотримання національних та міжнародних стандартів. Зазначено важливість структури комплексного готельного продукту, що включає наступні типи: основний, супутній, спеціальний, додатковий та доведено їх важливість. Визначено оптимально ефективну технологію надання додаткових готельних послуг. Встановлено основні чинники, що ефективно впливають на формування готельного продукту на підприємствах індустрії гостинності. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Університет митної справи та фінансів |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Науковий погляд: економіка та управління;№ 1 (81) / 2023 |
|
dc.subject |
готель |
uk_UA |
dc.subject |
готельний продукт |
uk_UA |
dc.subject |
індустрія гостинності |
uk_UA |
dc.subject |
основні та додаткові послуги |
uk_UA |
dc.subject |
управління якістю |
uk_UA |
dc.title |
Управління якістю готельного продукту та особливості його формування |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |