Репозитарiй DSpace

Сучасні особливості просування товарів підприємствами харчової промисловості

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кубашевський, О.Є.
dc.date.accessioned 2023-05-29T07:38:23Z
dc.date.available 2023-05-29T07:38:23Z
dc.date.issued 2023-05-29
dc.identifier.citation Кубашевський О.Є. Сучасні особливості просування товарів підприємствами харчової промисловості / О.Є. Кубашевський // Науковий погляд: економіка та управління, № 1 (81) / 2023. С. 70-76. uk_UA
dc.identifier.issn 2706-9079
dc.identifier.uri http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5394
dc.description.abstract Стаття присвячена дослідженню особливостей онлайн-каналів просування товарів на сучасному етапі економічного розвитку підприємств харчової промисловості. У роботі визначено, що підприємствам слід розглядати інструменти Інтернет-маркетингу як доповнення до традиційних механізмів комунікації з клієнтами. Саме тому, перш за все, їм необхідно обрати лише ті інструменти, які дозволять інтегрувати онлайн і оффлайн-взаємодію з клієнтами, поліпшити бізнес-процеси, підвищити рівень зручності і сервісу для таких клієнтів. Серед рекомендованих інструментів було виділено наступні: сайт компанії, пошукове просування, канал YouTube, e-mail розсилка, мобільні додатки та соціальні мережі (SMM), які є найпопулярнішим методом просування товарів у 21 столітті. Оскільки на сьогоднішній день особливим попитом користуються онлайн-канали просування (тобто інтернет-маркетинг), було розглянуто їх перші витоки, які прийшли до нас з США та стрімко розвиваються по всьому світу. Стаття також приводить дані опитування, яке було проведено в Україні у 2022 році, що показує, що більшість українців регулярно користуються Інтернетом, особливо міське населення та люди віком від 18 до 49 років. Також було встановлено, що зростання впевненості споживачів у системі онлайн-покупок приводить до збільшення онлайн-торгівлі та застосування онлайн-каналів просування, що набирають популярності на тлі інформаційних технологій. Було розглянуто питання щодо ефективності застосування онлайн-каналів у різних галузях, адже товари/послуги тощо відрізняються у кожній з них. З’ясовано, що знання особливостей кожного з каналів дає можливість підприємству підвищити свою впізнаваність та покращити імідж компанії на ринку. Обґрунтовано, що ефективне користування каналами з метою просування товарів підприємствами харчової промисловості суттєво зміцнює позиції підприємства на внутрішньому та міжнародному ринках, а також значно покращує фінансово-господарський стан підприємства. Розглянуто основні онлайн-канали просування товарів на споживчому ринку, та розглянуто їх на предмет особливостей, що значно покращить процес формування міцної маркетингової стратегії. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.relation.ispartofseries Науковий погляд: економіка та управління;№ 1 (81) / 2023
dc.subject канал просування uk_UA
dc.subject ефективність uk_UA
dc.subject економічний розвиток uk_UA
dc.subject Інтернет-реклама uk_UA
dc.subject Інтернет-маркетинг uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.subject просування товарів uk_UA
dc.title Сучасні особливості просування товарів підприємствами харчової промисловості uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

  • 2023/1(81)
    правонаступник наукового журналу “Вісник Академії митної служби України. Серія: “Економіка”

Показати скорочений опис матеріалу