dc.contributor.author |
Горб, К.М. |
|
dc.contributor.author |
Корнєєв, М.В. |
|
dc.contributor.author |
Шуляк, С.В. |
|
dc.date.accessioned |
2023-03-17T08:30:54Z |
|
dc.date.available |
2023-03-17T08:30:54Z |
|
dc.date.issued |
2023-03-17 |
|
dc.identifier.citation |
Горб К.М., Корнєєв М.В., Шуляк С.В. Академічна доброчесність у підготовці сучасних кваліфікованих фахівців з міжнародних відносин, туризму та готельно-ресторанної справи. Науковий погляд: економіка та управління. №2 (78) / 2022. С. 14-19. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
2521-666X |
|
dc.identifier.issn |
2706-9079 |
|
dc.identifier.uri |
http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5038 |
|
dc.description.abstract |
У статті обґрунтовано систему формування академічної доброчесності під час навчання здобувачів вищої освіти галузі знань «Сфера обслуговування» та галузі знань «Міжнародні відносини». Виділено специфічні риси прояву академічної доброчесності у освітньому процесі підготовки фахівців з міжнародних відносин, туризму та готельно-ресторанної справи. Обґрунтовано особливості дотримання академічної доброчесності здобувачами вищої освіти під час вивчення компонент (учбових дисциплін), проходження навчальної, виробничої та переддипломної практики, написання курсових та кваліфікаційних робіт. Надано загальні рекомендації щодо особливостей дотримання академічної доброчесності здобувачами вищої освіти, викладачами та адміністрацією закладу вищої освіти при підготовці фахівців з міжнародних відносин, туризму та готельно-ресторанної справи. Запропоновано уведення інтегрального показника для вимірювання рівня академічної доброчесності (рейтингу академічної доброчесності) щодо окремого здобувача, викладача та представника керівництва закладу вищої освіти. Наголошено на необхідність врахування залежності характеру та рівня доброчесної роботи в галузі після здобуття вищої освіти від рівня академічної доброчесності випускника закладу вищої освіти. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Університет митної справи та фінансів |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Науковий погляд: економіка та управління;№2 (78) / 2022 |
|
dc.subject |
академічна доброчесність учасників освітнього процесу |
uk_UA |
dc.subject |
підготовка фахівців |
uk_UA |
dc.subject |
рейтинг академічної доброчесності |
uk_UA |
dc.subject |
залежність доброчесної роботи в галузі від рівня здобутого рівня академічної доброчесності |
uk_UA |
dc.subject |
доброчесні дослідження у галузі міжнародних відносин |
uk_UA |
dc.subject |
туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.title |
Академічна доброчесність у підготовці сучасних кваліфікованих фахівців з міжнародних відносин, туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |