Репозитарiй DSpace

Оцінка задоволення попиту на послуги з організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author П’ятницька, Г. Т.
dc.contributor.author Григоренко, О. М.
dc.contributor.author Петрук, Ю. Л.
dc.contributor.author Piatnytska, G.
dc.contributor.author Hryhorenko, O.
dc.contributor.author Petruk, J.
dc.date.accessioned 2021-08-17T11:03:08Z
dc.date.available 2021-08-17T11:03:08Z
dc.date.issued 2021-08-17
dc.identifier.citation П’ятницька Г. Т. Оцінка задоволення попиту на послуги з організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти / Г. Т.П’ятницька, О. М.Григоренко, Ю. Л. Петрук // Науковий погляд: економіка та управління - 2021. - № 2 (72). – С. 35 - 44 uk_UA
dc.identifier.issn 2706-9079(Online)
dc.identifier.issn 2521-666X (Print)
dc.identifier.uri http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4368
dc.description.abstract Статтю присвячено актуальній темі, пов’язаній із сучасними вимогами щодо забезпечення дітей шкільного віку достатнім, якісним і безпечним харчуванням. На основі безпосереднього дослідження та аналізу результатів опитування учнів 1–11-х класів у чотирьох школах м. Києва дано оцінку попиту на послуги з організації харчування у шкільних їдальнях та буфетах учнів початкової школи та учнів старших класів протягом тижня та робочого дня; об’єктивно оцінено фактичний стан організації харчування у шкільних їдальнях та буфетах; виявлено як здобутки, так і недоліки в організації харчування учнів; конкретизовано ступінь відхилення певних показників якості харчування від тих, які досягнуті у найкращих закладах ресторанного господарства, що обслуговують здобувачів загальної середньої освіти за місцем навчання. Проаналізовано чинники впливу на оцінку основних показників якості харчування у шкільній їдальні та шкільному буфеті: асортименту страв, якості страв, культури обслуговування. Розроблено рекомендації щодо використання одержаної інформації під час формування графіка харчування учнів протягом робочого дня з урахуванням особливостей попиту в різні дні тижня. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.relation.ispartofseries Науковий погляд: економіка та управління.;2021. - № 2 (72)
dc.subject анкетне опитування. uk_UA
dc.subject попит на послуги з організації харчування uk_UA
dc.subject показники якості харчування (асортимент страв, якість страв, культура обслуговування) uk_UA
dc.subject чинники впливу на показники якості харчування uk_UA
dc.subject questionary uk_UA
dc.subject food organization service demand uk_UA
dc.subject demand influencing factors: age features of students, diet, organization of free meals and meals payed by parents, the length of stay of students in educational institution uk_UA
dc.subject indications of food quality: range of dishes, quality of dishes, service culture uk_UA
dc.subject factors influencing the quality of food uk_UA
dc.title Оцінка задоволення попиту на послуги з організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти uk_UA
dc.title.alternative Assessment of schoolchildren’s demand satisfaction with catering services in general secondary education institutions uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

  • 2021/2(72)
    Правонаступник наукового журналу “Вісник Академії митної служби України. Серія: “Економіка”

Показати скорочений опис матеріалу