dc.contributor.author |
П’ятницька, Г. Т. |
|
dc.contributor.author |
Григоренко, О. М. |
|
dc.contributor.author |
Петрук, Ю. Л. |
|
dc.contributor.author |
Piatnytska, G. |
|
dc.contributor.author |
Hryhorenko, O. |
|
dc.contributor.author |
Petruk, J. |
|
dc.date.accessioned |
2021-08-17T11:03:08Z |
|
dc.date.available |
2021-08-17T11:03:08Z |
|
dc.date.issued |
2021-08-17 |
|
dc.identifier.citation |
П’ятницька Г. Т. Оцінка задоволення попиту на послуги з організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти / Г. Т.П’ятницька, О. М.Григоренко, Ю. Л. Петрук // Науковий погляд: економіка та управління - 2021. - № 2 (72). – С. 35 - 44 |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
2706-9079(Online) |
|
dc.identifier.issn |
2521-666X (Print) |
|
dc.identifier.uri |
http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4368 |
|
dc.description.abstract |
Статтю присвячено актуальній темі, пов’язаній із сучасними вимогами щодо забезпечення дітей шкільного віку достатнім, якісним і безпечним харчуванням. На основі безпосереднього дослідження та аналізу результатів опитування учнів
1–11-х класів у чотирьох школах м. Києва дано оцінку попиту на послуги з організації харчування у шкільних їдальнях та буфетах учнів початкової школи та учнів старших класів протягом тижня та робочого дня; об’єктивно оцінено фактичний
стан організації харчування у шкільних їдальнях та буфетах; виявлено як здобутки, так і недоліки в організації харчування учнів; конкретизовано ступінь відхилення певних показників якості харчування від тих, які досягнуті у найкращих закладах
ресторанного господарства, що обслуговують здобувачів загальної середньої освіти за місцем навчання. Проаналізовано чинники впливу на оцінку основних показників якості харчування у шкільній їдальні та шкільному буфеті: асортименту страв,
якості страв, культури обслуговування. Розроблено рекомендації щодо використання одержаної інформації під час формування графіка харчування учнів протягом робочого дня з урахуванням особливостей попиту в різні дні тижня. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Університет митної справи та фінансів |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Науковий погляд: економіка та управління.;2021. - № 2 (72) |
|
dc.subject |
анкетне опитування. |
uk_UA |
dc.subject |
попит на послуги з організації харчування |
uk_UA |
dc.subject |
показники якості харчування (асортимент страв, якість страв, культура обслуговування) |
uk_UA |
dc.subject |
чинники впливу на показники якості харчування |
uk_UA |
dc.subject |
questionary |
uk_UA |
dc.subject |
food organization service demand |
uk_UA |
dc.subject |
demand influencing factors: age features of students, diet, organization of free meals and meals payed by parents, the length of stay of students in educational institution |
uk_UA |
dc.subject |
indications of food quality: range of dishes, quality of dishes, service culture |
uk_UA |
dc.subject |
factors influencing the quality of food |
uk_UA |
dc.title |
Оцінка задоволення попиту на послуги з організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Assessment of schoolchildren’s demand satisfaction with catering services in general secondary education institutions |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |