Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Табенська, О. І. | |
dc.contributor.author | Tabenska, O. | |
dc.date.accessioned | 2021-05-17T12:18:12Z | |
dc.date.available | 2021-05-17T12:18:12Z | |
dc.date.issued | 2021-05-17 | |
dc.identifier.citation | Табенська О. І. Особливості діяльності сфери гостинності в умовах пандемії / Табенська О. І. // Науковий погляд: економіка та управління. – 2021. - №1 (71). – С. 40 - 45 | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2521-666X | |
dc.identifier.issn | 2706-9079 | |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4305 | |
dc.description.abstract | У статті досліджено тенденції розвитку індустрії гостинності в Німеччині, заклади розміщення і харчування міста Котбус. Розглянуто заходи безпеки, які створені в готелі Lindner Congress Hotel Cottbus у зв’язку з пандемією COVID-19. У статті розглянуто діяльність закладів розміщення міста Вінниці, а також особливості розвитку сфери гостинності в умовах карантину. Досліджено стратегії розвитку туризму у Вінницькій області. Зазначено, що в об’єднанні зусиль влади, громадськості, бізнесу Вінниччина має можливість збільшити попит на туристичні продукти. Проаналізовано пропозиції рестораторів, франчайзерів України щодо зміни законодавства України, яке стосується діяльності підприємств в умовах пандемії COVID-19. Досліджено систему франчайзингу, що володіє переліком переваг для підприємців | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Науковий погляд: економіка та управління;2021. - №1 (71) | |
dc.subject | готелі | uk_UA |
dc.subject | ресторани | uk_UA |
dc.subject | туристична сфера | uk_UA |
dc.subject | пандемія COVID-19 | uk_UA |
dc.subject | hotels | uk_UA |
dc.subject | tourism industry | uk_UA |
dc.subject | hospitality industry | uk_UA |
dc.subject | hotel industry | uk_UA |
dc.subject | COVID-19 pandemic | uk_UA |
dc.title | Особливості діяльності сфери гостинності в умовах пандемії | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of hospitality activity in the conditions of a pandemic | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |