dc.contributor.author |
Табенська, О. І. |
|
dc.contributor.author |
Tabenska, O. |
|
dc.date.accessioned |
2021-05-17T12:18:12Z |
|
dc.date.available |
2021-05-17T12:18:12Z |
|
dc.date.issued |
2021-05-17 |
|
dc.identifier.citation |
Табенська О. І. Особливості діяльності сфери гостинності в умовах пандемії / Табенська О. І. // Науковий погляд: економіка та управління. – 2021. - №1 (71). – С. 40 - 45 |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
2521-666X |
|
dc.identifier.issn |
2706-9079 |
|
dc.identifier.uri |
http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4305 |
|
dc.description.abstract |
У статті досліджено тенденції розвитку індустрії гостинності в Німеччині, заклади розміщення і харчування міста Котбус. Розглянуто заходи безпеки, які створені в готелі Lindner Congress Hotel Cottbus у зв’язку з пандемією COVID-19.
У статті розглянуто діяльність закладів розміщення міста Вінниці, а також особливості розвитку сфери гостинності в умовах карантину. Досліджено стратегії розвитку туризму у Вінницькій області. Зазначено, що в об’єднанні зусиль влади,
громадськості, бізнесу Вінниччина має можливість збільшити попит на туристичні продукти. Проаналізовано пропозиції рестораторів, франчайзерів України щодо зміни законодавства України, яке стосується діяльності підприємств в умовах
пандемії COVID-19. Досліджено систему франчайзингу, що володіє переліком переваг для підприємців |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Університет митної справи та фінансів |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Науковий погляд: економіка та управління;2021. - №1 (71) |
|
dc.subject |
готелі |
uk_UA |
dc.subject |
ресторани |
uk_UA |
dc.subject |
туристична сфера |
uk_UA |
dc.subject |
пандемія COVID-19 |
uk_UA |
dc.subject |
hotels |
uk_UA |
dc.subject |
tourism industry |
uk_UA |
dc.subject |
hospitality industry |
uk_UA |
dc.subject |
hotel industry |
uk_UA |
dc.subject |
COVID-19 pandemic |
uk_UA |
dc.title |
Особливості діяльності сфери гостинності в умовах пандемії |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Features of hospitality activity in the conditions of a pandemic |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |