Репозиторий Dspace

Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Балацька, Н. Ю.
dc.contributor.author Balatska, N.
dc.date.accessioned 2020-08-21T09:34:51Z
dc.date.available 2020-08-21T09:34:51Z
dc.date.issued 2020-08-21
dc.identifier.citation Балацька Н. Ю. Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу/ Н. Ю. Балацька // Науковий погляд: економіка та управління. - 2020. - №2 (68). - С. 90 - 96 uk_UA
dc.identifier.issn 2706-9079(Online)
dc.identifier.issn 2521-666X (Print)
dc.identifier.uri http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3985
dc.description.abstract Умови розвитку підприємств ресторанного бізнесу змінюються під впливом широкого спектру слабкоструктурованих та розрізнених чинників зовнішнього середовища. Підтвердженням рушійної сили їхнього впливу є глобальні економічні та соціальні наслідки пандемії COVID-19. Розглянуто основні проблеми розвитку підприємств ресторанного бізнесу та сформовано перелік чинників, які мають ключове значення для забезпечення економічної активності в умовах коронакризи за групами GETS-моделі (уряд, економіка, технології, суспільство). Побудовано причинно-наслідкову мережу зв’язку GETS-факторів. Запропонований методичний інструментарій оцінки інтенсивності впливу зовнішніх чинників на розвиток підприємства ресторанного бізнесу, який дає змогу підвищити обґрунтованість управлінських рішень в умовах коронакризи. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.relation.ispartofseries Науковий погляд: економіка та управління;2020. - №2 (68)
dc.subject підприємство uk_UA
dc.subject ресторанний бізнес uk_UA
dc.subject пандемія COVID-19 uk_UA
dc.subject коронакриза uk_UA
dc.subject GETS-модель uk_UA
dc.subject причинно-наслідковий зв’язок uk_UA
dc.subject оцінка uk_UA
dc.subject інтенсивність впливу uk_UA
dc.subject enterprise uk_UA
dc.subject restaurant business uk_UA
dc.subject the COVID-19 pandemic uk_UA
dc.subject coronacrisis uk_UA
dc.subject GETS-model uk_UA
dc.subject causal relationship uk_UA
dc.subject assessment uk_UA
dc.subject intensity of impact uk_UA
dc.title Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу uk_UA
dc.title.alternative Methodological tools for assessing the influence of gets-factors on the development of the restaurant business enterprise uk_UA
dc.type Article uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

  • 2020/2(68)
    Правонаступник наукового журналу “Вісник Академії митної служби України. Серія: “Економіка”

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись