dc.contributor.author |
Балацька, Н. Ю. |
|
dc.contributor.author |
Balatska, N. |
|
dc.date.accessioned |
2020-08-21T09:34:51Z |
|
dc.date.available |
2020-08-21T09:34:51Z |
|
dc.date.issued |
2020-08-21 |
|
dc.identifier.citation |
Балацька Н. Ю. Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу/ Н. Ю. Балацька // Науковий погляд: економіка та управління. - 2020. - №2 (68). - С. 90 - 96 |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
2706-9079(Online) |
|
dc.identifier.issn |
2521-666X (Print) |
|
dc.identifier.uri |
http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3985 |
|
dc.description.abstract |
Умови розвитку підприємств ресторанного бізнесу змінюються під впливом широкого спектру слабкоструктурованих та розрізнених чинників зовнішнього середовища. Підтвердженням рушійної сили їхнього впливу є глобальні економічні та
соціальні наслідки пандемії COVID-19. Розглянуто основні проблеми розвитку підприємств ресторанного бізнесу та сформовано перелік чинників, які мають ключове значення для забезпечення економічної активності в умовах коронакризи за групами GETS-моделі (уряд, економіка, технології, суспільство). Побудовано причинно-наслідкову мережу зв’язку GETS-факторів.
Запропонований методичний інструментарій оцінки інтенсивності впливу зовнішніх чинників на розвиток підприємства ресторанного бізнесу, який дає змогу підвищити обґрунтованість управлінських рішень в умовах коронакризи. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Університет митної справи та фінансів |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Науковий погляд: економіка та управління;2020. - №2 (68) |
|
dc.subject |
підприємство |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
пандемія COVID-19 |
uk_UA |
dc.subject |
коронакриза |
uk_UA |
dc.subject |
GETS-модель |
uk_UA |
dc.subject |
причинно-наслідковий зв’язок |
uk_UA |
dc.subject |
оцінка |
uk_UA |
dc.subject |
інтенсивність впливу |
uk_UA |
dc.subject |
enterprise |
uk_UA |
dc.subject |
restaurant business |
uk_UA |
dc.subject |
the COVID-19 pandemic |
uk_UA |
dc.subject |
coronacrisis |
uk_UA |
dc.subject |
GETS-model |
uk_UA |
dc.subject |
causal relationship |
uk_UA |
dc.subject |
assessment |
uk_UA |
dc.subject |
intensity of impact |
uk_UA |
dc.title |
Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Methodological tools for assessing the influence of gets-factors on the development of the restaurant business enterprise |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |