Репозиторий Dspace

Формування та забезпечення корисності туристичного продукту через використання оцінки задоволеності споживача

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кацемір, Я. В.
dc.contributor.author Katsemir, Y.
dc.date.accessioned 2019-11-19T12:35:14Z
dc.date.available 2019-11-19T12:35:14Z
dc.date.issued 2019-11-19
dc.identifier.citation Кацемір Я. В. Формування та забезпечення корисності туристичного продукту через використання оцінки задоволеності споживача / Я. В. Кацемір // Науковий погляд: економіка та управління. – 2019. - № 3(65) . – С. 144 - 150 uk_UA
dc.identifier.issn 2521-666X
dc.identifier.uri http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3723
dc.description.abstract Індустрія туризму зазнає істотних змін, що пов’язані з необхідністю конкурувати з самостійними індивідуальними туристами в частині формування туристичних пакетів. Чим вищий ступінь індивідуалізації, тим складніше конкретний продукт піддається стандартизації. У зв’язку з цим потрібна диференціація турпродукту на конкретні компоненти й управління якістю на основі диференційованого підходу. Сфера послуг передбачає, що кожен продукт оцінюється туристом індивідуально, тому управління якістю суттєво ускладнено. Проте в умовах досить широкої інформованості учасників туристичного ринку про наявні пропозиції з’являється можливість статистичної обробки різних даних і формування універсальних інструментів кількісної та якісної оцінки турпродукту на предмет його відповідності очікуванням споживача. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.relation.ispartofseries Науковий погляд: економіка та управління;2019. - № 3(65)
dc.subject туристичний продукт uk_UA
dc.subject сфера послуг uk_UA
dc.subject споживча привабливість uk_UA
dc.subject корисність uk_UA
dc.subject задоволеність споживача uk_UA
dc.subject tourist product uk_UA
dc.subject service sector uk_UA
dc.subject consumer attractiveness uk_UA
dc.subject usefulness uk_UA
dc.subject customer satisfaction uk_UA
dc.title Формування та забезпечення корисності туристичного продукту через використання оцінки задоволеності споживача uk_UA
dc.title.alternative Forming and providing the usefulness of the tourist product through the use of the consumer satisfaction assessment uk_UA
dc.type Article uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

  • 2019/3(65)
    Правонаступник наукового журналу “Вісник Академії митної служби України. Серія: “Економіка”

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись