DSpace Repository

Бізнес-модель підприємства ресторанного господарства: сучасний науковий погляд на визначення та ключові характеристики

Show simple item record

dc.contributor.author Гросул, В. А.
dc.contributor.author Чатченко, О. Є.
dc.contributor.author Hrosul, V.
dc.contributor.author Chatchenko, O.
dc.date.accessioned 2019-11-19T12:24:38Z
dc.date.available 2019-11-19T12:24:38Z
dc.date.issued 2019-11-19
dc.identifier.citation Гросул В. А. Бізнес-модель підприємства ресторанного господарства: сучасний науковий погляд на визначення та ключові характеристики / В. А. Гросул, О. Є. Чатченко // Науковий погляд: економіка та управління. – 2019. - № 3(65) . – С. 133 - 143 uk_UA
dc.identifier.issn 2521-666X
dc.identifier.uri http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3722
dc.description.abstract У статті досліджено основні підходи до трактування сутності поняття «бізнес-модель підприємства» в сучасному науковому полі. Проаналізовано основні етапи розвитку концепції бізнес-моделі. Обґрунтовано трансформаційний зв’язок бізнес-моделі, бізнес-процесів та стратегії підприємства. Виділені ключові характеристики, які визначають зміст терміна «бізнес-модель підприємства». Систематизовано позиції, з яких визначається сутність терміна «бізнес-модель підприємства» в сучасній науковій літературі. Сформульовано авторське бачення змісту «бізнес-моделі підприємства ресторанного господарства» як комбінації критичних елементів «логіки» створення, присвоєння та утримання цінності, залучення та передачі вартості відповідно до ключових процесів (виробництво, реалізація та організація споживання), а також способів їх організації в мережі зацікавлених сторін, які спрямовані на генерування нових конкурентних переваг у довгостроковій перспективі. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.relation.ispartofseries Науковий погляд: економіка та управління;2019. - № 3(65)
dc.subject бізнес-модель підприємства uk_UA
dc.subject ресторанне господарство uk_UA
dc.subject концепція uk_UA
dc.subject ключові ресурси uk_UA
dc.subject ключові процеси uk_UA
dc.subject ключові компетенції uk_UA
dc.subject модель отримання доходів uk_UA
dc.subject вартість uk_UA
dc.subject цінність uk_UA
dc.subject пропозиція uk_UA
dc.subject інтегрований підхід uk_UA
dc.subject enterprise business model uk_UA
dc.subject concept uk_UA
dc.subject key resources uk_UA
dc.subject key processes uk_UA
dc.subject core competencies uk_UA
dc.subject revenue model uk_UA
dc.subject value uk_UA
dc.subject value uk_UA
dc.subject supply uk_UA
dc.subject integrated approach uk_UA
dc.title Бізнес-модель підприємства ресторанного господарства: сучасний науковий погляд на визначення та ключові характеристики uk_UA
dc.title.alternative The business model of restaurant business enterprise: a modern scientific perspective on the definition and key characteristics uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

  • 2019/3(65)
    Правонаступник наукового журналу “Вісник Академії митної служби України. Серія: “Економіка”

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account