Репозиторий Dspace

ПросмотрКафедра туризму та готельно-ресторанної справи по теме "antioxidant potential"

ПросмотрКафедра туризму та готельно-ресторанної справи по теме "antioxidant potential"

Отсортировать по:Порядку:Результатам:

  • Lykholat, Y.V.; Khromykh, N.O.; Lykholat, O.A.; Didur, O.O.; Davydov, V.R.; Kovalenko, I.M.; Trotska, S.S.; Vergolyas, M.R.; Verholias, O.O.; Marenkov, O.M.; Sklyar, T.V.; Lavrentieva, K.V.; Kurahina, N.V.; Zaytseva, I.O.; Legostaeva, T.V.; Panfilova, H.B.; Haponenko, S.O.; Bila, O.V.; Lykholat, T.Y. (2023-11-20)
    Assessment of the resistance of the genus Chaenomeles and the genus Berberis, the implementation of the genetically determined antioxidant potential, and the content of secondary metabolites in the fruits in the arid climate ...

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись