Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/901
Назва: Анализ проблемы обработки нечеткой экспертной информации в задачах классификации объектов
Інші назви: Case study of processing the fuzzy expert information in problems of classification of objects
Автори: Пашко, П. В.
Мороз, Б. И.
Ульяновская, Ю. В.
Билык, Н. В.
Ключові слова: экспертные оценки
классификация
нечеткие данные
экспертная информация
обработка данных
интеллектуальные системы
peer reviews
classification
fuzzy data
expert information
data processing
intelligent systems
Дата публікації: 22-чер-2016
Видавництво: Академія митної служби України
Бібліографічний опис: 1. Статистические методы анализа экспертных оценок / [отв. ред. Т. В. Рябушкин и др.]. – М. : Наука, 1977. – Т. 29. – 385 с. 2. Литвак Б. Г. Экспертная информация. Методы получения и анализа / Литвак Б. Г. – М. : Радио и связь, 1982. – 184 с. 3. Ульяновська Ю. В. Аналіз основних аспектів побудови інтелектуальної авто-матизованої системи ідентифікації творів мистецтва / Ю. В. Ульяновська // Вісник Академії митної служби України. – 2002. – № 1(13). – С. 70–74. 4. Золотухин О. А. Обработка данных в линейных шкалах / О. А. Золотухин, О. К. Илюнин // Автоматизированные системы управления и приборы автоматики : респуб-ликанский межведомственный научно-технический сборник. – 1987. – Вып. 83. – С 59–65. 5. Мороз Б. И. Анализ мер близости объектов для различных типов экспертной информации / Б. И. Мороз, Ю. В. Ульяновская // АСУ и приборы автоматики. – 2008. – Вып. 144. – С. 194–198.
Серія/номер: Технічні науки;2011/2
Короткий огляд (реферат): В статье рассматриваются вопросы обработки экспертных оценок объектов. Проведен анализ методов обработки экспертной информации при качественном и количественном характере данных.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/901
Розташовується у зібраннях:2011/2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18. Пашко_Мороз_Ульяновская_Билик_1.docЕлектронне видання142 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.