Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8044
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жук, К.О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-04T08:47:22Z | - |
dc.date.available | 2025-08-04T08:47:22Z | - |
dc.date.issued | 2025-06-30 | - |
dc.identifier.citation | Жук К.О. Wellness-послуги як інструмент формування позитивного іміджу готельно-ресторанного комплексу : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 58 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8044 | - |
dc.description.abstract | У першому розділі кваліфікаційної роботи досліджено сутність та еволюцію поняття «wellness», визначено специфіку організації таких послуг у готельному бізнесі, а також проаналізовано міжнародний досвід впровадження wellness-практик у готельному господарстві. У другому розділі проведено характеристику ГРК «Edburg», проаналізовано його wellness-інфраструктуру, визначено конкурентні переваги та вивчено вплив на формування іміджу закладу в очах клієнтів. У третьому розділі запропоновано конкретні шляхи вдосконалення, зокрема впровадження спеціалізованої wellness-програми для військовослужбовців з родинами. Проведено оцінку економічної ефективності такої програми, виявлено її позитивний вплив як на фінансові показники, так і на іміджеву привабливість закладу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.subject | WELLNESS-ПОСЛУГИ | uk_UA |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | імідж | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.title | Wellness-послуги як інструмент формування позитивного іміджу готельно-ресторанного комплексу | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zhuk K.O._ГРС 21 – 2.pdf | 18,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.