Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/8029Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Щербак, С.А. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-08-04T07:48:12Z | - |
| dc.date.available | 2025-08-04T07:48:12Z | - |
| dc.date.issued | 2025-06-30 | - |
| dc.identifier.citation | Щербак С.А. Вплив внутрішнього середовища на успішність роботи кав’ярні : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 62 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/8029 | - |
| dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні основи поняття «внутрішнє середовище» та його значення у функціонуванні закладів ресторанного господарства. Визначено основні складові внутрішнього середовища кав’ярні та досліджено їх взаємозв’язок. Проаналізовано сучасні методи і підходи до оцінки внутрішнього середовища підприємства. Практична частина роботи присвячена загальній характеристиці кав’ярні «Кубік» та визначенню її позиції в конкурентному середовищі. Проведено дослідження структури та ключових елементів внутрішнього середовища кав’ярні, а також аналіз внутрішніх факторів, що впливають на ефективність її функціонування. Запропоновано конкретні заходи щодо удосконалення внутрішнього середовища кав’ярні для підвищення продуктивності роботи закладу. Запропоновано заходи з удосконалення внутрішнього середовища кав’ярні для підвищення її продуктивності, а саме: впровадження цифрових технологій, покращення комфорту клієнтів та оптимізацію управління персоналом. Впровадження цих змін сприятиме підвищенню ефективності роботи, зміцненню конкурентних позицій та задоволеності працівників і відвідувачів. Очікуваний додатковий економічний ефект становить близько 248 тис. грн на рік, або 6,7 % річного доходу. Методи дослідження: комплекс загальнонаукових і спеціальних методів дослідження, зокрема: аналіз, синтез, узагальнення, системний підхід, спостереження, порівняння, а також методи опитування. Практична значущість роботи полягає у можливості використання розроблених рекомендацій для підвищення ефективності діяльності кав’ярні шляхом удосконалення її внутрішнього середовища. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
| dc.subject | внутрішнє середовище | uk_UA |
| dc.subject | кав'ярня | uk_UA |
| dc.subject | складові внутрішнього середовища | uk_UA |
| dc.subject | ефективність | uk_UA |
| dc.subject | SWOT-аналіз | uk_UA |
| dc.title | Вплив внутрішнього середовища на успішність роботи кав’ярні | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Shcherbak S.A. _ ГРС 21 - 1.pdf | 20,74 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.