Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8029
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЩербак, С.А.-
dc.date.accessioned2025-08-04T07:48:12Z-
dc.date.available2025-08-04T07:48:12Z-
dc.date.issued2025-06-30-
dc.identifier.citationЩербак С.А. Вплив внутрішнього середовища на успішність роботи кав’ярні : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 62 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8029-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні основи поняття «внутрішнє середовище» та його значення у функціонуванні закладів ресторанного господарства. Визначено основні складові внутрішнього середовища кав’ярні та досліджено їх взаємозв’язок. Проаналізовано сучасні методи і підходи до оцінки внутрішнього середовища підприємства. Практична частина роботи присвячена загальній характеристиці кав’ярні «Кубік» та визначенню її позиції в конкурентному середовищі. Проведено дослідження структури та ключових елементів внутрішнього середовища кав’ярні, а також аналіз внутрішніх факторів, що впливають на ефективність її функціонування. Запропоновано конкретні заходи щодо удосконалення внутрішнього середовища кав’ярні для підвищення продуктивності роботи закладу. Запропоновано заходи з удосконалення внутрішнього середовища кав’ярні для підвищення її продуктивності, а саме: впровадження цифрових технологій, покращення комфорту клієнтів та оптимізацію управління персоналом. Впровадження цих змін сприятиме підвищенню ефективності роботи, зміцненню конкурентних позицій та задоволеності працівників і відвідувачів. Очікуваний додатковий економічний ефект становить близько 248 тис. грн на рік, або 6,7 % річного доходу. Методи дослідження: комплекс загальнонаукових і спеціальних методів дослідження, зокрема: аналіз, синтез, узагальнення, системний підхід, спостереження, порівняння, а також методи опитування. Практична значущість роботи полягає у можливості використання розроблених рекомендацій для підвищення ефективності діяльності кав’ярні шляхом удосконалення її внутрішнього середовища.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.subjectвнутрішнє середовищеuk_UA
dc.subjectкав'ярняuk_UA
dc.subjectскладові внутрішнього середовищаuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectSWOT-аналізuk_UA
dc.titleВплив внутрішнього середовища на успішність роботи кав’ярніuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shcherbak S.A. _ ГРС 21 - 1.pdf20,74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.