Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8014
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПросяник, Ю.О.-
dc.date.accessioned2025-08-04T05:57:13Z-
dc.date.available2025-08-04T05:57:13Z-
dc.date.issued2025-06-30-
dc.identifier.citationПросяник Ю.О. Розробка інформаційної системи для обліку та контролю температури зерна на елеваторах: кваліфікаційна робота бакалавра : 122 «Кoмп’ютеpні нaуки» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 82 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8014-
dc.description.abstractHобота присвячена розробці програмного забезпечення для підвищення ефективності управління системи термометрії елеватора, що відбувається за рахунок алгоритмічної оптимізації задач вимірювання температури при зберіганні зерна в складах, елеваторах, силосах, а також розробленого алгоритму, оперативного вимірювання температури зерна за комплексним критерієм як складовою програмного забезпечення «Термометрія елеватора». У процесі роботи проведено аналіз методів централізованої термометрії. Практична цінність роботи полягає у впровадженні інформаційних технологій у роботу зерносховищ і є критично важливою для сучасного аграрного сектору України. Дана робота сприятиме цифровій трансформації зернової галузі України, забезпечуючи сталість якості продукції, економію ресурсів та зростання експортного потенціалу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.subjectпрограмне забезпеченняuk_UA
dc.subjectтермометріяuk_UA
dc.subjectкласифікаціяuk_UA
dc.subjectС#uk_UA
dc.subjectSQLuk_UA
dc.subjectалгоритмuk_UA
dc.subjectпроєктуванняuk_UA
dc.titleРозробка інформаційної системи для обліку та контролю температури зерна на елеваторахuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 122 Комп'ютерні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
122_К21-1_Prosianyk_Yulia_Oleksiivna.pdf21,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.