Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7636
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білоус, В.М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-294T09:05:41Z | - |
dc.date.available | 2024-07-294T09:05:41Z | - |
dc.date.issued | 2024-07-29 | - |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7636 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи – дослідження особливостей та тенденцій розвитку світової готельної індустрії. Об’єкт дослідження – світова готельна індустрія. Предмет дослідження – тенденції розвитку світової готельної індустрії. Встановлено, що світова готельна індустрія зазнала значного впливу кризових явищ сьогодення. Визначено, що у готельній сфері зараз відбуваються значні зміни, впровадження нових стандартів діяльності та переформатування. Досліджено основні тенденції готельної індустрії та можливі шляхи збільшення ефективності діяльності її головних суб`єктів. За допомогою системного методу було досліджено особливості світової готельної індустрії в межах світового ринку туристичних послуг. Аналіз та синтез було використано при дослідженні діяльності мереж «Marriott International» та «Hilton», стану готельної індустрії Німеччини. Математичний метод було застосовано при опрацьовуванні економічних показників міжнародних готельних мереж. Одержані результати можуть бути використані при подальших наукових дослідженнях світової готельної індустрії. Дослідження має практичну цінність для підприємств, які планують виходити на ринки іноземних країн у сфері готельних послуг. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 2024; | - |
dc.subject | світовий ринок туристичних послуг | uk_UA |
dc.subject | світова готельна індустрія | uk_UA |
dc.subject | готельні мережі | uk_UA |
dc.subject | засоби розміщення | uk_UA |
dc.title | Сучасні тенденції розвитку світової готельної індустрії | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bilous V.M..pdf | 23,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.