Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7632
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлтунін, К.О.-
dc.date.accessioned2024-07-29T08:42:18Z-
dc.date.available2024-07-29T08:42:18Z-
dc.date.issued2024-07-29-
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7632-
dc.description.abstractМетою дослідження є: теоретичне узагальнення, формування інструментарію і розробка практичних рекомендацій щодо визначення та обгрунтування напрямів розвитку ринку ресторанних послуг в Україні та країнах ЄС на основі порівняльного аналізу. Об'єктом дослідження є процес порівняльного аналізу стану розвитку ринку ресторанних послуг України та країн ЄС. Предметом є порівняльний аналіз стану розвитку ринку ресторанних послуг України та країн ЄС. Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: – охарактеризувано напрями, тенденції та фактори розвитку ринку ресторанних послуг в Україні та країнах ЄС; проаналізувано сучасний стан ринку ресторанних послуг та закладів країн ЄС та України; проведено порівняльне оцінювання конкурентоспроможності закладів на ринку ресторанних послуг у Дніпропетровській області (на прикладі ЗРГ «Квітан»); розроблено рекомендаційні заходи щодо покращення послуг в ресторанній сфері для країн ЄС та України; проведено моделювання конкурентних позицій ресторанних підприємств на основі порівняльного методу графоаналітичного аналізу; обґрунтовано напрями підвищення рейтингу та конкурентоспроможності підприємств на ринку ресторанних послуг. У дослідженні використано ряд загально–наукових методів дослідження, а саме: узагальнення теоретичних та практичних досліджень, метод економічного аналізу, метод спостереження, метод порівняння та групавання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseries2024;-
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectпориванняuk_UA
dc.subjectринок ресторанних послугuk_UA
dc.titleПорівняльний аналіз стану розвитку ринку ресторанних послуг України та країн ЄСuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Altunin K.O..pdf31,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.