Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7629
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Толстих, А.Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-29T08:27:23Z | - |
dc.date.available | 2024-07-29T08:27:23Z | - |
dc.date.issued | 2024-07-29 | - |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7629 | - |
dc.description.abstract | Метою даного дослідження є аналіз основних аспектів та проблеми управління безпекою готелю під час пандемії. Об’єктом дослідження є управління безпекою підприємств готельно–ресторанного господарства в умовах пандемії. Предметом дослідження є рекомендації та шляхи усунення наслідків впливу пандемії на управління безпекою закладів індустрії гостинності. Важкість оцінки впливу пандемії Covid–19 та її динаміки на актуальність не може бути недооцінена. Внаслідок невивченості цього вірусу, країни по всьому світу вживають карантинні заходи, що ставить перед керівництвом підприємств гостинності завдання прийняття обґрунтованих рішень щодо впровадження нових заходів обережності або їх скасування. Для досягнення мети було розроблено набір методів наукового дослідження, який включає аналіз і синтез, для підтвердження теоретичних висновків та надання практичних рекомендацій було використано систему методів наукового дослідження, включаючи аналіз і синтез. Крім того, проведено комплексний аналіз для отримання всебічного розуміння проблеми; (при перевірці рівня розвитку підприємства); аналітичні методи: порівняльно–економічний аналіз (для розрахунку основних показників економічної діяльності). Практичне значення одержаних результатів полягає у застосуванні передових підходів та методів управління персоналом готельних підприємств шляхом впровадження нових протоколів безпеки в умовах пандемії, з метою поліпшення системи управління безпекою в галузі готельно–ресторанного бізнесу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 2024; | - |
dc.subject | Covid–19 | uk_UA |
dc.subject | пандемія | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | безпека | uk_UA |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.title | Управління безпекою підприємств готельно–ресторанного господарства в умовах пандемії | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tolstykh A.Yu..pdf | 22,54 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.