Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7629
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТолстих, А.Ю.-
dc.date.accessioned2024-07-29T08:27:23Z-
dc.date.available2024-07-29T08:27:23Z-
dc.date.issued2024-07-29-
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7629-
dc.description.abstractМетою даного дослідження є аналіз основних аспектів та проблеми управління безпекою готелю під час пандемії. Об’єктом дослідження є управління безпекою підприємств готельно–ресторанного господарства в умовах пандемії. Предметом дослідження є рекомендації та шляхи усунення наслідків впливу пандемії на управління безпекою закладів індустрії гостинності. Важкість оцінки впливу пандемії Covid–19 та її динаміки на актуальність не може бути недооцінена. Внаслідок невивченості цього вірусу, країни по всьому світу вживають карантинні заходи, що ставить перед керівництвом підприємств гостинності завдання прийняття обґрунтованих рішень щодо впровадження нових заходів обережності або їх скасування. Для досягнення мети було розроблено набір методів наукового дослідження, який включає аналіз і синтез, для підтвердження теоретичних висновків та надання практичних рекомендацій було використано систему методів наукового дослідження, включаючи аналіз і синтез. Крім того, проведено комплексний аналіз для отримання всебічного розуміння проблеми; (при перевірці рівня розвитку підприємства); аналітичні методи: порівняльно–економічний аналіз (для розрахунку основних показників економічної діяльності). Практичне значення одержаних результатів полягає у застосуванні передових підходів та методів управління персоналом готельних підприємств шляхом впровадження нових протоколів безпеки в умовах пандемії, з метою поліпшення системи управління безпекою в галузі готельно–ресторанного бізнесу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseries2024;-
dc.subjectCovid–19uk_UA
dc.subjectпандеміяuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectготельuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.titleУправління безпекою підприємств готельно–ресторанного господарства в умовах пандеміїuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tolstykh A.Yu..pdf22,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.