Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7262
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоханевич, К. Д.-
dc.date.accessioned2024-08-02T13:50:30Z-
dc.date.available2024-08-02T13:50:30Z-
dc.date.issued2024-08-02-
dc.identifier.citationКоханевич К. Д. Людський капітал готельного підприємства: оцінка та ефективність використання : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7262-
dc.description.abstractДосліджено економічну сутність визначення людського капіталу. Розглянуто систему оцінки людського капіталу підприємства та взаємозв’язок між інвестиціями у людський капітал та розвитком підприємства. Надано організаційно-економічну характеристику готельному підприємству. Розглянуто якісну та кількісну характеристику людського капіталу готельного підприємства. Проведена оцінка людського капіталу готельного підприємства та досліджено ефективність його використання. Розглянуто систему грейдування як інструмент удосконалення оцінки та ефективності використання людського капіталу. Запропоновано впровадження системи грейдування в мотелі «Привал» з метою удосконалення ефективності використання людського капіталу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseries2024;-
dc.subjectлюдський капіталuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectмотиваціяuk_UA
dc.subjectгрейдуванняuk_UA
dc.titleЛюдський капітал готельного підприємства: оцінка та ефективність використанняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kokhanevich K.D..pdf21,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.