Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/678
Назва: Правоохоронна діяльність митної служби: теоретичні аспекти
Інші назви: Law-enforcement activity of custom service: theoretical aspects
Автори: Кунєв, Ю. Д.
Кунєва, З. Ю.
Ключові слова: правоохоронна діяльність
митна діяльність
захист права
охорона права
порушення митного законодавства
ризик настання загроз порушення права
law enforcement
Customs activity
protection of
protection law
customs offenses
the risk of threats to the violation of law
Дата публікації: 5-тра-2016
Видавництво: Академія митної служби України
Бібліографічний опис: 1. Аналіз реальних та потенційних загроз національній безпеці України [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.customs.gov.ua/dmsu. 2. Додаток І і ІI до Протоколу про внесення змін до Міжнародної конвенції про спрощення та гармонізацію митних процедур (Міжнародна конвенція про спрощення і гармонізацію митних процедур у зміненій редакції) : Про приєднання до Протоколу : див. Закон № 227-V від 05.10.2006 // ВВР. – 2006. – № 48. – Ст. 476. 3. Міжнародна конвенція про спрощення і гармонізацію митних процедур (Конвенція Кіото) : офіційний переклад [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.lawua.info/ bdata9/ukr907/index.htm. 4. Міжнародна конвенція про взаємну адміністративну допомогу у відверненні, розслідуванні та припиненні порушень митного законодавства. Про приєднання до конвенції див. Указ Президента України № 699/2000 від 23.05.2000 р. [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://zakon1.rada.gov.ua/cgi–bin/laws/main.cgi. 5. Міжнародна конвенція про взаємну адміністративну допомогу у відверненні, розслідуванні та припиненні порушень митного законодавства від 09.06.1977 р. [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http: www.liga.kiev.com. 6. Загальний додаток 6 до Міжнародної конвенції з гармонізації та спрощення митних процедур (м. Кіото, 1973 р.) [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.wcoomd.org.
Серія/номер: Право;2/2012
Короткий огляд (реферат): Статтю присвячено розгляду проблем та розкриттю основних напрямків розвитку теоретичних основ правоохоронної діяльності митної служби України. Запропоновано теоретичний підхід до розвитку правоохоронної діяльності на основі реалізації стратегії управління ризиками загроз порушення права від носіїв небезпек у митній діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/678
Розташовується у зібраннях:2012/2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12. Куневи_1.docЕлектронне видання112,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.